Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

23-årig mand anholdt for voldtægt

En 23-årig mand er blevet anholdt og sigtet for voldtægt af en kvinde i Rønne. Han fremstilles i grundlovsforhør her til formiddag.
Torsdag formiddag bliver en 23-årig mand fremstillet i grundlovsforhør ved Retten på Bornholm for voldtægt af en kvinde i Rønne.

Det oplyser vicepolitiinspektør Peter Jørgensen.

Voldtægten skulle være sket tirsdag aften.
Peter Jørgensen vil ikke komme med flere oplysninger inden grundlovsforhøret af hensyn til den forurettede.

Aktuelle programmer på Play