Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Anne Bruun Jessen er ny køkkenchef på Nordlandet

Restaurant Nordlandet har fået ny køkkenchef. Valget er faldet på Anne Bruun Jessen, der er velbevandret i den bornholmske gourmet-tradition.
30. september havde Casper Sundin sidste arbejdsdag som køkkenchef på Restaurant Nordlandet. Nu er en ny køkkenchef på plads i Allinge, nemlig Anne Bruun Jessen, der tidligere har arbejdet på Saisons Sommerkøkken på Melsted Badehotel og på Stammershalle. Hun har også tidligere været på kokkelandsholdet og arbejdet på både Søllerød Kro og Geranium.

Restaurantchef Jonas Lemvig Pedersen ser frem til samarbejdet med Anne Bruun Jessen.

- Anne kender Bornholm og madtraditionen her. Og så ville hun også gerne tilbage til Bornholm. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med hende, siger han.

Jonas Lemvig Pedersen fortæller, at Restaurant Nordlandet vil holde på den samme stil og madkoncept som hidtil:

- Anne fortsætter den stil som Casper Sundin lagde med fokus på de bornholmske råvarer. Det bliver selvfølgelig med et lidt andet udtryk, men grundtanken om at bruge det lokale køkken er den samme, fortæller han.

Aktuelle programmer på Play