Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Forsinkelser på Færgen

Både færgen fra Ystad mod Rønne 18.30 og færgen fra Rønne mod Køge klokken 17 kom senere af sted end planlagt.
Færgen fra Ystad mod Rønne, der planmæssigt skulle afgå 18.30, kom af sted 18.50. Færgen melder dog ikke om en forsinket ankomst i Rønne. Den skulle altså ankomme 19.50.
Også færgen fra Rønne mod Køge, der planmæssigt skulle afgå klokken 17, kom senere af sted end planlagt. Den stævnede ud 17.25, og den er forsinket godt halvanden time og ankommer til midnat og ikke klokken 22.30 som planlagt.

Aktuelle programmer på Play