Næste udsendelse: 19:44 Vejret i morgen (G)

TV i dag

  • 19:3019.30Nyheder
  • 19:44Vejret i morgen (G)
  • 19:45Kulturreportagen - Olsker Elsker KorOlsker fik i efteråret 2017 et helt nyt kor. Koret er for alle, og det er blevet godt modtaget i lokalområdet. Omkring 50 sangere kommer mere eller mindre fast og øver i Ols Kirke.
  • 19:50Kokken og kogekonenTraditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
  • 20:20Mellem os
  • 20:50KulturkalenderenVi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 20:58Vejret i morgen (G)
  • 21:00SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mikkel Schrøder & Peter Schrøder
  • 21:30I godt selskab: Genforeningsmuseet i ChristiansfeldI dag indvier Genforenings- og Grænsemuseet nord for Christiansfeld en ny sal. Den skal være med til at fortælle historien om tiden fra nederlaget ved Dybbøl i 1864 til Genforeningen i 1920.
  • 22:0022Nyheder
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:10Kulturreportagen - Olsker Elsker Kor (G)Olsker fik i efteråret 2017 et helt nyt kor. Koret er for alle, og det er blevet godt modtaget i lokalområdet. Omkring 50 sangere kommer mere eller mindre fast og øver i Ols Kirke.
  • 22:15Kokken og kogekonen (G)Traditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
  • 22:45Mellem os (G)
  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mikkel Schrøder & Peter Schrøder
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Kulturreportagen - Olsker Elsker Kor (G)Olsker fik i efteråret 2017 et helt nyt kor. Koret er for alle, og det er blevet godt modtaget i lokalområdet. Omkring 50 sangere kommer mere eller mindre fast og øver i Ols Kirke.
  • 00:15Kokken og kogekonen (G)Traditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
  • 00:40Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 00:45Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mikkel Schrøder & Peter Schrøder
  • 01:15Mellem os (G)
  • 01:45Billeddetektiverne (G)I den her udgave af Billeddetektiverne vender Tom Nielsen tilbage for at fortælle om det gamle Tejn.
  • 02:15Månedens foredrag - Om Herman Jens Bohn (G)Poul Anton Pedersen om Herman Jens Bohn
  • 03:10Bornholmske smalfilm (G)Bornholmske smalfilm
  • 03:35Krimimesse 2015 - Jesper Stein (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:00Mellem os (G)
  • 04:30Stafetten Jesper Paulsen (G)Jesper Paulsen har længe været øens vinbonde nummer et. Men det ikke lå ikke i kortene, at han skulle gå fra at være almindelig landmand til vin - og nu også spiritus. Men Jesper er åben for, at han måske skifter igen på et tidspunkt, hvis han får lyst til noget andet. Og han er ikke bange for at fortælle, hvad han synes om Bornholm, øens fremtid og bornholmerne.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mikkel Schrøder & Peter Schrøder

Nu kan du spise på troldebørn hos Kadeau i Tivoli

Fredag åbner Tivoli Food Hall, og her er det blandt andet muligt at smage grillmad a la Kadeau.
Den officielle åbning af Tivolis nye madområde, Tivoli Food Hall, finder først sted den 17. november, men allerede fra i dag er det muligt at besøge de mange madsteder. Tivoli Food Hall holder nemlig såkaldt soft opening.

Det skriver aok.dk.

I det 850 kvm store madområde kan man blandt andet besøge Kadeaus grillbar BobbaBella og Tapa del Toro, der serverer spanske tapas.

Tivoli Food Hall er tegnet af arkitekttegnestuen Pei Cobb Freed & Partners Architects fra New York, og hele hjørnet bliver samlet på over 5.000 kvm. På toppen lander Sticks'n'Sushi med roof-top-udsigt over København.

Madområdet er åbent hele året rundt og kræver ikke entrébillet til Tivoli.

Følgende madsteder kan besøges i Tivoli Food Hall:
BobbaBella: Michelinrestauranten Kadeaus take på en grillbar. De har fået en roterende ovn, der laver friskbagte fladbrød med fyld.

Brødflov: Surdejsbrød lavet på stenformalet fuldkornsmel. Her er også kaffe og kager som citronmåne, kiksekage, chokolademazarin og hindbærsnitter.

Chicks by Chicks: Økologiske kyllinger bliver nænsomt tilberedt på rôtisserie ligesom hos moderrestauranten på Vesterbrogade.

Cock's & Cows – Cocktails & Burgers: Fire gange er Cock's & Cows løbet med AOKs Byens Bedste Burger-prisen, og nu er de så også at finde i Tivoli.

Gló: Sundhedstsunamien er også kommet til Tivoli. Det økologisk madkoncept fra Island serverer sund fast-food, ligesom de også gør i kælderen af Magasin.

Gorm's: Gorm's pizza har afdelinger i hele København og sågar i Japan og altså nu også i Tivoli.

Hallernes Smørrebrød: Hallernes Smørrebrød serverer selvfølgelig smørrebrød, og kendes også fra Torvehallerne.

Kung Fu Street Food: Kung Fu serverer asiatiske streetfoodserveringer som baos og forårsruller, mens man kan sippe cocktails og limonader til.

Le Petit Vinbar: Le Petit byder på bistrostemningen og masser af champagne - samt selvfølgelig vin, egen øl som kan nydes med salade chevre chaud samt signatursandwichen med bøf af frilandskvæg.

Letz Sushi: Letz har fået godt fat i det københavnske marked med deres certificerede bæredygtige fisk, og i Tivoli Food Hall er der kombineret dine-in og takeaway

Retreat: Retreat er sund fast food og menuen byder på salater, sandwiches, frugt- og grøntsagsjuicer.

Riccos: Ricco Sørensen åbnede i 2001 sin første kaffebar på Istedgade, og et utal siden - nu også i Tivoli.

Tapa del Toro: Hos Tapa del Toro handler det om frisklavede spanske tapas, kolde øl, vin, perlende cava og sherry samt masser af god stemning.

The Bird & Kissmeyer: Hvis man er fan af toasts, øl og gin og tonics, så er The Bird & Kissmeyer stedet at sigte efter.

Zócalo: Zócalo er et svensk koncept med mexicansk mad, som de kalder fresh happy mex.

Aktuelle programmer på Play