Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Bryggeriet på Bryggen (G)Øens mindste bryggeri ligger i Rønne, hvor ejerene hele tiden udfordrer sig selv med at lave forskellige typer øl.
 • 22:45Mellem os (G)I tirsdagens udgave af Mellem Os kan du møde fire friske gutter. Tre af dem har svømmet 110 kilometer i sidste uge - nemlig hele vejen rundt om Bornholm. Det har de gjort for at sætte fokus på mængden af plastik i havene. Den sidste gut er Kasper Beyer, der har åbnet bornholms første sushirestaurant i Svaneke. Se med, og hør mere om baggrund og forkærlighed for sushi.
 • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
 • 00:15Bryggeriet på Bryggen (G)Øens mindste bryggeri ligger i Rønne, hvor ejerene hele tiden udfordrer sig selv med at lave forskellige typer øl.
 • 00:45Mellem os (G)I tirsdagens udgave af Mellem Os kan du møde fire friske gutter. Tre af dem har svømmet 110 kilometer i sidste uge - nemlig hele vejen rundt om Bornholm. Det har de gjort for at sætte fokus på mængden af plastik i havene. Den sidste gut er Kasper Beyer, der har åbnet bornholms første sushirestaurant i Svaneke. Se med, og hør mere om baggrund og forkærlighed for sushi.
 • 01:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
 • 01:50Mens du sover (2:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:20Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 02:50Nattv: Sporskiftesliber (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra jernbaneskinnerne mellem Vinderup og Stoholm, der skal have slebet sporskift.
 • 03:55Mellem os (G)I tirsdagens udgave af Mellem Os kan du møde fire friske gutter. Tre af dem har svømmet 110 kilometer i sidste uge - nemlig hele vejen rundt om Bornholm. Det har de gjort for at sætte fokus på mængden af plastik i havene. Den sidste gut er Kasper Beyer, der har åbnet bornholms første sushirestaurant i Svaneke. Se med, og hør mere om baggrund og forkærlighed for sushi.
 • 04:30Stafetten - Kurt Marker (G)Kurt Marker har det meste af sit arbejdsliv arbejdet i tekniske afdelinger - først i Allinge-Sandvig Kommune og senere i Regionskommunen. Nu har han taget hul på pensionisttilværelsen, der indtil nu føles som en dejlig lang ferie.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

TV4: Premiere på kokkeprogram optaget på Bornholm

I juni var den svenske tv-kok Tareq Taylor på Bornholm for at optage et afsnit Nordic Cookery. Det har premiere på søndag.
Det internationale mad- og rejseprogram Nordic Cookery blev i juni måned optaget på Bornholm. Afsnittet har premiere nu på søndag. Værten og tv-kokken Tareq Taylor var meget begejstret for sit gensyn med Bornholm, og udtaler i programmet, at Bornholm har formået at vende sin geografiske afgrænsning og lille størrelse til sin fordel.

- I er pionerer, når det gælder fødevareudvikling og produkter af højeste kvalitet – og alt sammen er pakket ind i en stolt fødevarefortælling, udtaler Tareq Taylor i en pressemeddelelse.

I programmet besøger Tareq Taylor bl.a. havtornplantagen Høstet, Stammershalle Badehotel, Kjærstrup Chokolade og Svaneke Bryghus ligesom han prøver kræfter med klatring ved Opalsøen. Programmet byder på to madscener optaget i klipperne ved Stammershalle samt på Svaneke Havn.

Gourmet Bornholm – en del af regional madkultur står bag invitationen til Nordic Cookery i samarbejde med Destination Bornholm og Fonden Dansk Kyst & Naturturisme.

- Bornholm har så mange gastronomiske oplevelser at byde på, og med et tv-program som Nordic Cookery kan vi dels være med til at øge svenskernes interesse og lyst til at rejse til Bornholm. Men for nogle af Gourmet Bornholms medlemmer handler det også om at få åbnet døre til eksportmuligheder, fortæller Maria Barslund, næstformand Gourmet Bornholm – en del af regional madkultur.

Destination Bornholms direktør Pernille Kofod Lydolph, tilføjer:

- Turister rejser i stigende grad efter interesser og fødevarerne fylder rigtig meget som ”driver” for valg af destination. Dette sammenholdt med at Bornholm kun er 1 time og 20 min sejlads fra Sverige, viser at der er stort potentiale for at vise endnu flere af vore svenske naboer hvad Bornholm byder på.

Programmet vises på svensk TV4 klokken 14.25 på søndag den 26. november.
Indslaget er fra juni, da Nordic Cookery-holdet var på Bornholm for at optage afsnittet.

Aktuelle programmer på Play