Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

64-årig nægter sig sig skyldig i seksuelt misbrug

Retssagen mod en 64-årig mand fra Nexø, der er tiltalt for at have misbrugt sin plejedatter seksuelt, er startet onsdag formiddag.
En 64-årig mand fra Nexø nægter sig skyldig i de anklager om seksuelt misbrug af hans dengang mindreårige plejedatter, som anklagemyndigheden har rejst mod ham.

Det fremgik da Retten på Bornholm i dag indledte en to dage lang retssag mod den 64-årige.

Plejedatteren er i dag 21 år. Misbruget har ifølge anklagen fundet sted over et par år både før, og efter pigen var 15. Der er nedlagt navneforbud i sagen.

Det er skærpende omstændigheder, at pigen var under 15, og at hun var plejedatter.

Der forventes domsafsigelse i sagen i morgen torsdag.

Aktuelle programmer på Play