Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Østkystens Hjerner er klar til kamp

Vindere klemmer træning ind på alle ledige tider. Så vi varmede op til finalen i Smart parat svar med Østkystens Hjerner på vejen til Odense. Quiz selv med.
Er du klog nok til at dyste i Smart Parat Svar?

Prøv at svare rigtigt på de spørgsmål, vi stillede til Sigurd Folkmann fra Svaneke Friskoles vinderhold Østkystens Hjerner, der deltager i landsfinalen, som du kan se på TV 2/Bornholm.

Hvornår landede vi på månen første gang?
Hvem er Danmarks Udenrigsminister?
Hvem i harry Potter-universet skrev Magiens Historie?
Hvad hedder Danmarks tredjestørste by?

Aktuelle programmer på Play