Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:35Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Ghita Nørby og Michala Petri
  • 00:0519.30Nyheder og Sport (G)
  • 00:15Kampen for kildevandet (G)Siden sommeren 2015 har Mikkel Marschall og hans partnere arbejdet på at lave bornholmsk kildevand i Nexøs gamle vandværk. Men det, der skulle tage et halvt år at realisere, blev til en lang og sej kamp på godt 3 år. Det er en historie om skuffelser og glæder, sejre og nederlag, tekniske udfordringer og personlige kriser inden det første kildevand kommer på flaske.
  • 01:00Bornholm knokler - Smed (G)
  • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Ghita Nørby og Michala Petri
  • 01:55Stafetten - Roar Schou (G)Roar Schou var i årevis succesfuld direktør for virksomheden Beck Pack Systems i Rønne. Nu er han pensionist men spilder ikke tiden på sofaen.
  • 02:20Flere sider af Leif Davidsen (G)Forfatter Leif Davidsen fortæller om sin spændingsroman "Djævelen i hullet".
  • 02:50Nationalpark Thy (5:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 03:20Mens du sover (5:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 03:45Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
  • 04:30Nationalpark Thy (9:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Ghita Nørby og Michala Petri

Lokal stjernekok besøger Campus Bornholm

I dag fik eleverne fra kokkelinjen på Campus Bornholm besøg af en vaskeægte lokal stjernekok.
I denne uge skal de studerende fra kokkeuddannelsen på Campus Bornholm lære at arbejde med lokale bornholmske råvarer. Og den opgave skal Troels Madsen, der ejer Christianshøjkroen og Restaurant Molen i Nexø, løfte.

- Vi er overbeviste om, at det vil være en kæmpe inspiration for eleverne på vore uddannelser at få muligheden for at møde kapaciteter som Troels og se ham arbejde med råvarerne, fortæller uddannelsesleder Ole B. Larsen fra Campus Bornholm.

Det er ikke hver dag, at eksterne undervisere trækkes ind i køkkenerne på Campus Bornholm, og derfor vakte Troels Madsens besøg da også stor begejstring blandt de studerende.

- Vi har lært at partere og arbejde med et vildt dyr i dag, og det må jeg da indrømme, at jeg ikke havde regnet med, at jeg skulle, da jeg mødte ind i morges. Det er fedt, at han kommer og underviser os, da han - modsat vores undervisere - kommer direkte fra kødgryderne, så han har meget erfaring, han kan give videre, siger Nicklas Nielsen, der er studerende på kokkeuddannelsen.

I interviewet ovenover kan du høre mere om, hvordan eleverne klarede første dag med Troels Madsen i køkkenet.

Aktuelle programmer på Play