Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Godmorgen Bornholm torsdag den 8. februar 2018

Dagen starter med glatte veje, så pas på derude. Ellers bliver det skyet, men med små glimt af solen. Temperaturen sniger sig op på plus.
I dag bliver det tørt men skyet, i løbet af dagen kigger solen frem i ny og næ solen, mens temperaturen stiger til op mellem 1 og 3 graders varme og vinden bliver svag til let mest fra sydvest.

I aften og i nat efterhånden tørt og til dels klart vejr, og kulden vender tilbage med temperaturer mellem 3 graders frost og frysepunktet og vinden bliver svag til jævn omkring syd.

Flyene afgår og ankommer her til morgen til tiden og det samme gælder færgen mellem Ystad og Rønne. Færgen mellem Køge og Rønne, kom dog først afsted 01.15 i nat og det gør, at den først kommer til Rønne 6.40 her til morgen.

Bornholms Politi melder om en rolig nat.

Aktuelle programmer på Play