Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Dagrofa Bornholm skal levere til færgerne

Molslinjen har lavet en aftale med Dagrofa Bornholm, dermed fortsætter de med at levere mad til de rejsende på færgen til og fra Bornholm.
Når Molslinjen den 1. september 2018 tager fat på besejlingen af Bornholm, bliver det med den lokale Dagrofa Bornholm som leverandør af mad og drikke og andre produkter, som tilbydes i butikkerne ombord på Bornholmslinjen. Fuldstændig som de i dag servicerer Færgen.

- Vi er glade for at have det hele samlet på ét sted på Bornholm. Det betyder gode lokale råvarer og specialiteter på færgerne, og så betyder det vigtig fleksibilitet, fordi vores leverandør har lager i Rønne ganske tæt på færgehavnen, forklarer Molslinjens cateringchef på Bornholm, Henrik Petersen.

Hos Dagrofa Bornholm er direktør Jesper Svendsen begejstret for aftalen:

- Denne aftale giver os mulighed for i samarbejde med Bornholmslinjen at få nogle af Bornholms gode råvarer ud på færgerne. Og så giver aftalen os også en mulighed for at udvikle vores forretning og etablere nye lokale arbejdspladser, siger Jesper Svendsen.

Henrik Petersen tiltræder den 1. marts 2018 sit nye job som cateringchef hos Bornholmslinjen, og han vil som det første kaste sig over opgaven med at udvikle de tilbud, færgegæsterne skal mødes med på Bornholmslinjen.

- Vi har så mange gode råvarer og produkter på Bornholm, og dem vil jeg meget gerne kunne præsentere de mange færgegæster for, så færgeturen også kommer til at smage af Bornholm, slutter Henrik Petersen.

Aktuelle programmer på Play