Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Makker til Mathias ramt af maveonde

Den bornholmske badmintonstjerne, Mathias Christiansen, kommer slet ikke til at spille ved DM.
David Daugaard fik i week-enden et maveonde under India Open i badminton. Det er han ikke kommet sig over, så derfor må semifinale-seedede Mathias Christiansen & David Daugaard melde afbud til DM i Aarhus - hvor de i aften skulle have spillet kvartfinale.
Det har Mathias netop bekræftet over for Torben André Poulsen, TV 2/Bornholms udsendte ved DM.

I forvejen meldte Mathias Christiansens mixdouble-makker afbud til DM i går. Verdensstjernen Christinna Pedersen har knæproblemer - så et meget ærgerligt DM for den 23-årige allingebo, Mathias Christiansen.

Aktuelle programmer på Play