Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Godmorgen Bornholm 9. februar 2018 - opdateret

Fly forsinket i Bornholms Lufthavn på en dag, hvor vejret bliver tørt, med en del sol og temperaturer mellem frysepunktet og to graders varme.
DMIs vejrudsigt lover en tør dag med nogen eller en del sol. Temperaturerne når op mellem frysepunktet og 2 graders varme og vinden bliver let til jævn og vil komme fra syd og sydøst.

I aften og nat får vi tørt og til dels klart vejr. Nattemperaturerne kryber ned mellem frysepunktet og 5 graders frost, mens vinden vil aftage og blive svag til jævn og komme fra sydøst.

OPDATERET
Morgenflyveren kl. 7:00 fra Bornholms Lufthavn var tidligere meldt forsinket 15 minutter, men skulle nu afgå til tiden. Ganske ligesom resten af dagens afgange.

Færgen sejler planmæssigt.

Aktuelle programmer på Play