Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Risiko for glatte veje

Onsdag morgen er der vejtemperaturerne under frysepunktet, og der er risiko for rim- og isglatte veje.
Vintertjenesten advarer onsdag morgen om glatte veje. Vejtemperaturerne er under frysepunktet, og der er risiko for rim- og isglatte veje.

Vær derfor forsigtig på de bornholmske veje.

Vintertjenesten er ude at salte vejene. Klasse A-veje, det overordnede vejnet, blev saltet i går aftes. Klasse B-veje, i åbent land og i byer samt cykelstier og pladser, saltes efter behov. De øvrige vejklasser saltes ikke og kan være glatte.

Aktuelle programmer på Play