Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Prins Henrik kunne lide Bornholm

Borgmester Winni Grosbøll siger i en kommentar til Prins Henriks død, at prinsen kunne lide Bornholm og bornholmerne kunne lide Prins Henrik.
Det blev til et utal af prinsebesøg igennem tiden - det være såvel officielle som uofficielle. En af dem der har mødt prinsen flere gange er borgmester Winni Grosbøll.

Hun siger til TV 2/Bornholm, at hun altid har mødt en prins der var glad når han kom til Bornholm, og samtidig havde en opfattelse af bornholmerne også kunne lide prinsen. Dette specielt når han gjorde noget anderledes, som for eksempel da han besøgte en kaninhopkonkurrence, og nævner episoden da ham samlede én blaffer op.

Winni Grosbøll har selv mødt prinsen ved flere lejligheder, som for eksempel da hun modtog regentparret tilbage i 2012, hvor billedet er fra.

Aktuelle programmer på Play