Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

To Keno-millionærer i Klemensker

To personer er blevet en million rigere efter at have spillet Keno i Super Brugsen i Klemensker, det skriver Danske Spil.
Ikke bare en, men hele to personer kunne den 4. februar kalde sig Keno-millionærer efter at have spillet Keno i Super Brugsen i Klemensker, det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Begge heldige spillere kan nu sætte 1,1 million kroner ind på bankkontoen.

- Flere af vinderne var fra samme by og to af dem var rent faktisk vundet i samme butik. Den ekstra heldige butik er SuperBrugsen i Klemensker på Bornholm. Her var der to heldige vindere af 1.1 mio. kr. i Keno, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

I alt vandt ni personer fra hele landet mere end en million kroner på Keno den 4. februar.

Aktuelle programmer på Play