Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Julin: Prinsen var glad for Bornholm

Prins Henrik var glad for Bornholm og bornholmske fødevarer. Det er tidligere fødevareambassadør for Gourmet Bornholm, Georg Julins, opfattelse.
Han var glad for Bornholm og bornholmske mad. Sådan siger tv-vært og tidligere fødevareambassadør for Gourmet Bornholm, Georg Julin, om Prins Henrik som han har mødt ved flere lejligheder. Og så nævner Georg Julin som mange andre, prinsens humoristiske sans.

- Ved den officielle indvielse af Gourmet Bornholm, brugte prinsen en slagter-økse til at hugge en kæde af bornholmske øl-pølser over, siger Georg Julin.

Ifølge Georg Julin var prinsen med til at tilrettelægge kronprinsparrets bryllupsmiddag, hvor der blandt andet blev serveret bornholmske specialiteter.

Aktuelle programmer på Play