Næste udsendelse: 22:50 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 22:50Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

Vejarbejde i og omkring Allinge

Allinge, Tejn og Sandkås bliver snart ramt af vejarbejde. Her kan du læse, hvilke veje der bliver ramt.
Skal du til Allinge, Tejn eller Sandkås eller måske bare igennem byerne, så kan du blive udfordret fra på tirsdag. Der vil nemlig være vejarbejde i og omkring byerne. Det skriver NCC fredag i en meddelelse til TV 2/Bornholm.

Der skal blandt andet etableres en lysregulering gennem
Tejnvej/Ndr. Strandvej, fra Lærkebakken til Gilbertstræde, som varer hele tirsdag.
Derudover skal der etableres lysregulering med omkørsel ned over havnen gennem Skomagerstræde og Havnegade. Derfor vil Nørregade været spærret hele onsdag den 20. juni.
Ydermere vil der ved Birkebakken i Allinge, fra Tejnvej til Søndergade, fræses tirsdag den 19. juni som vil begrænse muligheden for at færdes på vejen. Torsdag den 20. juni skal vejen asfalteres, og derfor vil vejen være spærret hele torsdag. Søndergade i Allinge, fra Storegade til Tejnvej vil også blive asfalteret og fræset. Vejen fræses tirsdag og asfalteres onsdag. Imens der asfalteres onsdag, vil der også i denne gade blive afspærret.

NCC opfordrer beboere i området til at parkere på deres egne matrikler eller i sidegader imens arbejdet foregår, så arbejderne kan komme til at lægge asfalten.

- Vi bestræber os selvfølgelig på, at beboerne kan komme frem og tilbage i løbet af perioden, skriver Timmi Nielsen fra NCC i en meddelelse.

Aktuelle programmer på Play