Næste udsendelse: 22:14 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
 • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Dyrlæge giver råd til hundeejere i sommervarmen

Lad være med at lade hunden sidde i bilen, og sørg for den kan komme i skygge, lyder nogle af rådene fra dyrlæge til hundeejere i sommervarmen.
Masser af solskin og høje temperaturer har været med til at kendetegne sommeren i år, og det er der flere, der nyder.
Men for mange kæledyr er det slet ikke en rar tid, når det bliver så varmt.

- Hundene har det varmt, ligesom vi andre har det, men kan ikke svede ligesom vi kan. De har ikke nogle svedkirtler i huden, så de sveder igennem poterne og tungen ved deres vejrtrækning, siger dyrlæge og medejer af Dyrlægegården Pia Ellekjær.

Det er specielt de store hunde, dem med tyk pels og de kortsnudede, der døjer med varmen.

Pia Ellekjær har derfor en række råd til hundeejere, så deres kæledyr får en mere behagelig sommer.

1/Det vigtigste er, at hundene kan komme i skygge og få masser at drikke. Det er den måde, de kommer af med varmen på.

2/Luft hunden om morgenen eller aftenen, når temperaturerne er faldet.

3/ Hold dem ude af varmen og pas på de ikke går på varme underlag som varm asfalt og varm sand.

4/ Ingen hunde i biler nu selvom den står i skygge, det bliver for varmt i bilen.

Aktuelle programmer på Play