Næste udsendelse: 23:55 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 23:5519.30Nyheder (G)
 • 00:10Næste uges tv (G)
 • 00:15Sportsaften (G)Sportsaften er til forårspremieren på Nexø Stadion - NB Bornholm-Føroyar i Københavnsserien i fodbold. NB Bornholm er med i kampen om oprykning til Danmarksserien - så vigtigt med en sejr over de færøske modstandere. Desuden håndbold fra Aakirkebyhallen - Viking-FIF. Viking har været aldeles suveræne i sæsonen, og rykkede i søndags op i Kvalifikationsrækken.
 • 00:35Mellem os - ugens udvalgte (G)
 • 01:00Månedens foredrag - Jesper Larsen (G)Jesper Larsen om den russiske besættelse af Bornholm.
 • 02:00Krimimessen: Susanne Staun (G)Susanne Staun er aktuel med krimien "Velkommen til mit mareridt". Hun er på regionernes scene på krimimessen 2016 med vært Lone Knuthsen Silberbrandt fra TV2 Lorry.
 • 02:20Bornholm knokler - Frivillig i genbrugsbutik (G)Genbrug er stort på Bornholm, og vi er taget et smut i IM Genbrug i Rønne, hvor vi kommer bag disken, i tøjrummet og kigger lidt på alt det loppeguld, der ryger igennem sådan en butik.
 • 03:00Vild Med Dyr (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 03:30Mens du sover (5:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udsendelse medvirker blandt andre Preben Kofoed fra lokalarkivet i Aakirkeby. Og han vil gerne vide mere om et spøjst billede af jernbaneviadukten i Aakirkeby.
 • 05:00Stafetten - Kurt Rønne (G)Kurt Rønne bor i Nyker med sin familie. Han har boet og arbejdet i Afrika i otte år, men valgte alligevel til sidst at komme tilbage til Danmark. Han arbejder nu som gymnasielærer.

Dyrlæge giver råd til hundeejere i sommervarmen

Lad være med at lade hunden sidde i bilen, og sørg for den kan komme i skygge, lyder nogle af rådene fra dyrlæge til hundeejere i sommervarmen.
Masser af solskin og høje temperaturer har været med til at kendetegne sommeren i år, og det er der flere, der nyder.
Men for mange kæledyr er det slet ikke en rar tid, når det bliver så varmt.

- Hundene har det varmt, ligesom vi andre har det, men kan ikke svede ligesom vi kan. De har ikke nogle svedkirtler i huden, så de sveder igennem poterne og tungen ved deres vejrtrækning, siger dyrlæge og medejer af Dyrlægegården Pia Ellekjær.

Det er specielt de store hunde, dem med tyk pels og de kortsnudede, der døjer med varmen.

Pia Ellekjær har derfor en række råd til hundeejere, så deres kæledyr får en mere behagelig sommer.

1/Det vigtigste er, at hundene kan komme i skygge og få masser at drikke. Det er den måde, de kommer af med varmen på.

2/Luft hunden om morgenen eller aftenen, når temperaturerne er faldet.

3/ Hold dem ude af varmen og pas på de ikke går på varme underlag som varm asfalt og varm sand.

4/ Ingen hunde i biler nu selvom den står i skygge, det bliver for varmt i bilen.

Aktuelle programmer på Play