Næste udsendelse: 22:40 Helt i fisk - på torskejagt (G)

TV i dag

 • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
 • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Bedste hold og andenplads til Quaade

BHS-Almeborgs slutter PostNord Danmark Rundt med sejr i holdkonkurrencen og den samlede andenplads til Rasmus Quaade.
Det blev en historisk søndag for det bornholmske cykelhold, da de søndag afsluttede PostNord Danmark Rundt. BHS-Almeborg Bornholm havde før dagens femte og sidste etape en mand på podiet, da Rasmus Quaade lå på en andenplads i klassementet.

Femte etape startede i Faxe og sluttede traditionen tro med opløb på Frederiksberg. Men inden de nåede til hovedstaden, så blev det en dag, hvor vinden fik en central rolle. Vinden splittede feltet, og i en periode lå Quaade og jagtede en frontgruppe, hvor løbets tredjeplads – Lasse Norman Hansen – var en del af.

Truslen bagfra i klassementet blev dog afværget, og det hele blev samlet igen. I løbet af etapen tog BHS-Almeborg også ansvar i løbet, og de var med til at trække det hele sammen. Til sidst endte det med en massespurt, hvor belgiske Tim Merlier kunne løfte armene i vejret og kalde sig vinder af femte etape.

Den samlede vinder af cykelløbet er belgiske Wout van Aert.

Ud over den fornemme andenplads kan man på det bornholmske cykelhold glæde sig over sejren i holdkonkurrencen.

Aktuelle programmer på Play