Næste udsendelse: 23:10 Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)

TV i dag

  • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
  • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Tilflytterkonsulent: Brug Slottet til tilflyttere

Mange tilflyttere har problemer med at finde et midlertidig sted at bo, når de kommer til Bornholm. Rune Holm forslår, at tilflyttere kan bo på Slottet.
Om få uger har den sidste asylansøger forladt Slottet, og det vil stå tomt.

Men står det til øens tilflytterkonsulent, Rune Holm, så bygningerne bruges til nye borgere, som mangler et midlertidigt sted at bo.

- Der er mangel på lejeboliger til tilflyttere, og på Slottet er der vaskeri i kælderen og fælleslokale i bunden, enkeltværelser med toilet, og nogle fællesarealer hvor der nok skal renoveres lidt i køkkenet, men ellers så kunne man hurtigt få 80 midlertidige lejeboliger, siger Rune Holm.

En af øens nye beboere, Luna Billum Christensen, var overrasket over, hvor udfordrende det var at finde en bolig i fem uger.

- Jeg havde aldrig troet, at det var så svært. Vi overtager først vores hus den 1. september og havde brug for et sted at bo midlertidigt. Men når vi ledte, så var priserne enten ekstrem høje som 10.000 kroner om ugen for et sommerhus, og så var der også det problem, at der var meget få steder, at vi kunne leje et sted i fem uger, så det var en stor udfordring, siger Luna Billum Christensen.

Anne Thomas, formand for Klima- og Bæredygtighedsudvalget, siger, at udvalget er i gang med at finde en løsning og forventer, at have nogen forslag klar til oktober.
Aktuelle programmer på Play