Næste udsendelse: 23:10 Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)

TV i dag

  • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
  • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Godmorgen Bornholm 6. august 2018

Skyet! En normal(!) dansk sommerdag venter denne mandag med op til 25 graders varme og nogen eller en del sol, lover DMI.
Først på dagen skyet vejr, men i løbet af dagen kommer der nogen eller en del sol. Se den vejrmelding lyder bekendt - eller i hvert fald noget fra sidste år.

DMIs vejrudsigt i dag forudser en normal 2017(!)-sommerdag med temperaturer op til 25 grader. Vinden bliver let til frisk og vil komme fra vest. I aften nogen sol og i nat delvis klart vejr med nattevenlige temperaturer på mellem 13 og 18 grader. Svag til let vind fra sydvest.

Men men men - varmen vender for alvor tilbage i denne uge, og onsdag kan vi sågar slå varmerekorden fra 1975 på 36,4 grader, fortæller Bolette Brødsgaard, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). Sommeren 2018 er ikke ovre.

Færgen sejler planmæssigt og flyene lander og letter til tiden i Bornholms Lufthavn.

Politiet melder om en rolig nat.

God mandag!

Aktuelle programmer på Play