Næste udsendelse: 23:10 Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)

TV i dag

  • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
  • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Lions Club har uddelt 100.000 kr.

Omkring jul sælger Lions Club lodsedler og overskuddet fra dette, giver de til frivillige foreninger. I år blev overskudet på omkring 100.000 kr. og disse penge er nu uddelt,
Af Lions Clubs egen Facebook-side fremgår det, at man har uddelt til følgende af overskuddet fra Julelotteriet 2017:

Østbornholms Telefonkonktakt, Rønne Svømmehal, Aakilden i Åkirkeby, Værestedet Kilden i Hasle, Værestedet Hyggen i Nexø, Cafe Elmer i Rønne, Bornholms Lydavis, Værftet i Nexø, Hjernesagen på Bornholm, Plejecenter Lundens Vennekreds, Telefonstjernen i Aakirkeby og
Børn i Blæksprutten i Rønne.

I slutningen af 2017 uddelte foreningen Julevelgørenhed til:

Cafe Eli i Østermarie og Glad Jul.

Af opslaget fremgår det ligeledes, at der tilgår et lille restbeløb til de to Lionsklubber på Bornholm – Østbornholm og Rønne – hvilket åbner mulighed for, at de to klubber i løbet af året kan imødekomme enkelte ad hoc ansøgninger.

Aktuelle programmer på Play