Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

Budget 19: Nødvendige millioner til sårbare

De otte millioner der er afsat til psykiatri og handikap-området på næste års budget, er nødvendige, hvis kommunen skal give de sårbare borgere den samme service som i dag.
Da kommunalbestyrelsens røde partier og Kristendemokraterne den 31. august indgik budgetforlig for 2019, så var der afsat otte millioner kroner til den kommunale indsats på handikap og socialpsykiatri-området. Det var nødvendige millioner, hvis Bornholms Regionskommune skulle give de sårbare borgere samme service som hidtil.

- De er afsat, så vi kan give de nødvendige tilbud til nogle af vores mest sårbare borgere, siger Niclas Fick fra Enhedslisten, der er med i budgetaftalen.

Var pengene ikke bevilliget, så havde det haft konsekvenser. Det ene af Socialdemokratiets medlemmer i Social - og Sundhedsudvalget, Jonna Nielsen, skriver i en sms til TV 2/Bornholm.

- Hvis ikke midlerne var blevet overført, så vil borgerne ikke få de ydelser, de har krav på, skriver hun kortfattet.

På budgettet er der altså for 2019 afsat otte millioner kroner. De tre efterfølgende budgetår er der afsat syv millioner kroner til området.

Aktuelle programmer på Play