Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

BHS Almeborg Bornholm-rytter på landsholdet

Magnus Bak Klaris fra det bornholmske cykelhold, BHS Almeborg Bornholm, er én af fem U23 ryttere, som snart skal køre VM i Innsbruck.
BHS Almeborg Bornholm har talent. Det har de vist hele sæsonen, og nu er deres rytter, Magnus Bak Klaris, udtaget til det U23-landshold, som snart skal forsvare de rød-hvide farver til VM i Innsbruck, der ligger i Østrig.

- Vi ønsker ham stort tillykke, han har knoklet hele året som en gal. Han er også en loyal holdspiller som mange gange i år har ofret sin egen chance for de andre ryttere, skriver holdet på sin Facebookside, og supplerer:

- Endnu en rytter hvor det kun er gået én vej, efter han kom til BHS-Almeborg Bornholm.

Holdet består af to kaptajner i Jonas Vingegaard Rasmussen fra coloQuick Cycling og Jonas Gregaard Wilsly fra Astana Pro Team, mens hjælperne er Mikkel Frølich Honoré fra Quick-Step Floors, Mikkel Bjerg fra Hagens Berman Axeon og altså Magnus Bak Klaris fra BHS Almeborg Bornholm.

Magnus Bak Klaris har tidligere vundet juniorernes Paris-Roubaix.

Aktuelle programmer på Play