Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

Iværksættere skydes i gang

I dag går 12 bornholmske iværksættere i gang med at udvikle deres projekter fra idé til marked.
Bornholm har ry for at være lidt af en iværksætter-ø, og i dag er første dag for 12 potentielt nye bornholmske virksomheder.

Business Center Bornholm står bag start up programmet 588, som de kalder en affyringsrampe for iværksættere på Bornholm. 12 iværksætterprojekter ud af 45 ansøgere er blevet udvalgt.

Iværksætterprogrammet sender deltagerne igennem en omfattende konceptudvikling, så de i løbet af 22 uger gerne skulle nå hele vejen fra idé til marked.

- De vil komme til at svede, knokle og udvikle deres virksomhedsidé, forretningsmodel, produkter, fysiske prototyper, salg-, markedsførings- og kommunikationsstrategi. De vil have fundet deres vej til markedet, og de har styr på organisation, finansiering, investor-pitch og crowdfunding, lyder det i Business Center Bornholms beskrivelse af programmet.

De 12 udvalgte projekter fordeler sig på områderne glasdesigner, fødevareriværksætter, guldsmed, keramiker, arkitekt og møbeldesigner.

Programmet foregår på Møbelfabrikken i Nexø.

Aktuelle programmer på Play