Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

4. klasser bevæger sig i middelalderen

Dagen i dag står på riddere og rustninger for mange af øens 4. klasser, for de skal til idrætsdag på Middelaldercenteret.
Bornholmske skoleelever stifter i dag bekendtskab med middelalderens verden, når flere af øens 4. klasser deltager i Dansk Skoleidræt Bornholms arrangement "Med din klasse i middelalderen".

Dagen er præget af tre ting - nemlig middelalder, leg og bevægelse.

Dansk Skoleidræt Bornholm etablerede allerede sidste skoleår et samarbejde med Bornholms Middelaldercenter om et arrangement for de bornholmske skoler. Det drejer sig både om de kommunale og private skoler.

Samarbejdet skal ses som et led i skolereformens ønske om folkeskolen som en åben skole, men også med et ønske om bevægelse i undervisningen samt koblingen mellem leg og læring.

Rønne Privatskole, Bornholms Frie Idrætskole, Søndermarksskolen, Paradisbakkeskolen, Friskolen Østerlars, Kongeskærskolen og Åvangskolen deltager i "Med din klasse i middelalderen". Det er i alt 205 elever.

Arrangementet afholdes fra 9.30 til 14.00 på Bornholms Middelaldercenter.

Aktuelle programmer på Play