Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

Ocean Prawns sponsorerer badmintonstjerne

Den bornholmske rejekoncern Ocean Prawns har igen indgået en sponsoraftale med den bornholmske badmintonspiller Mathias Christiansen frem mod OL.
Bornholmske Mathias Christiansen og hans makker Christinna Pedersen træner i øjeblikket benhårdt på at blive kvalificeret til OL i Tokyo i 2020.

Og frem mod OL, vil der fortsat stå Ocean Seafood og Seamix på maven af spillertrøjen. Det skriver Ocean Prawns i en pressemeddelelse.

Ocean Seafood er Ocean Prawns´ salgsafdeling, som sælger størstedelen af fangsterne til Asien, mens Seamix er det brand, rejerne sælges under på det kinesiske marked.

”At sponsere Mathias Christiansen giver ikke kun mening, fordi han er et bornholmsk talent, men vi kan rent faktisk se synergier til vores salgsarbejde i Asien”, lyder det fra eksportchef Stephan Birch i pressemeddelelsen.

”Badminton er kæmpestort i Asien, og de går meget op i sporten og spillerne har i den grad stjernestatus. Når Ocean Seafood og Seamix synliggøres på spillertrøjen, giver det os en celebrity branding, som er uvurderlig”, uddyber han.

Mathias Christiansen er begejstret for den bornholmske opbakning.

”Jeg føler, at Bornholm er rigtig god til at støtte op om mit projekt, og jeg er glad for, at mine sponsorer fortsat vil være en del af min rejse mod OL”, fortæller Mathias Christiansen.

”Jeg er glad for at kunne leve af min passion for badminton, og samtidig skabe værdi for mine sponsorer. Selvom jeg ikke kommunikerer meget med mine asiatiske modstandere, kan jeg alligevel se, at de kigger på mine sponsorer og nikker anerkendende, og det er super fedt”, fortæller Mathias Christiansen.

Ocean Prawns har de seneste to år fulgt Mathias Christiansen på tæt hold gennem et årligt sponsorsamarbejde. Denne gang har partnere indgået en toårig aftale.

Aktuelle programmer på Play