Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

Søndermarksskolen viser nye lokaler frem

Efter skolen er blevet renoveret og bygget om, inviteres der til åbent hus for alle interesserede.
På torsdag bliver en lidt anderledes skoledag for eleverne på Søndermarksskolen i Rønne. For der er nemlig åbent hus på skolen, så forældre, venner og andre interesserede kan komme og se skolen, efter den er blevet bygget om.

- Vi har valgt at flytte undervisningen, så alle eleverne er i skole fra klokken 11 til klokken 17, og der rent faktisk foregår undervisning i lokalerne, så man ser det i aktion, siger skoleleder Tina Duermin.

Ombygningen har blandt andet resulteret i nye lokaler, solafskærmning, akustikplader og ny ventilation.

- Vi har forespørgsler på, om man må komme og kigge på skolen, og nu laver vi det bare som en fælles dag. Jeg er sikker på, at der kommer rigtig mange forældre, for så får de også mulighed for at se, hvordan børnene arbejder, når de er i skole.

Ifølge skolelederen skal der ikke så meget til, før dagen bliver en succes.

- Bare der kommer nogle og kigger, så er det en succes, siger Tina Duermin.

Hvis man skulle være én af de interesserede, er det på torsdag d. 20. september klokken 15 til 17.

Billedet er fra skolestarten i august.

Aktuelle programmer på Play