Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

Kommunikationschef i Folkemødet stopper

Foreningen Folkemødets program- og kommunikationschef, Katrine Nielsen, fratræder sin stilling.
Foreningen Folkemødets program- og kommunikationschef, Katrine Nielsen, fratræder sin stilling.

Som følge heraf starter Julie Christine Artke som programansvarlig.

Det fortæller folkemøde-direktør, Mads Akselbo Holm.

- Der er ikke tale om en en-til-en udskiftning. Katrine Nielsens fratrædelse har givet os anledning til at kigge på organisationen. Julie Christine Artke tilknyttes som programansvarlig, og kommunikationsdelen vil vi varetage internt.

Julie Christine Artke er ikke et nyt ansigt i foreningen.

- Julie har tidligere deltaget i programsammensætningen, og her viste hun en enorm kapacitet og kendskab til folkemødet. Det var derfor meget enkelt for mig at rette henvendelse til hende, da jeg skulle finde en med de rigtige kompetencer, uddyber Mads Akselbo Holm.

Mads Akselbo Holm ønsker ikke at kommentere de konkrete omstændigheder ved Katrine Nielsens fratrædelse.

Julie Christine Artke tiltræder i sin nye stilling på mandag den 17. september.

Aktuelle programmer på Play