Næste udsendelse:

TV i dag

 • 22:12Kommunalbestyrelsesmøde
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:10Stafetten - Claus Thorsen (G)Claus Thorsen var bager i mange år , men da hans arbejdsplads lukkede var det tid til at prøve noget nyt. Han formidler nu på Bornholms Middelaldercenter. Claus Thorsen har i årevis været vild med at finde fortidsminder i jorden.
 • 01:40Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 02:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 02:35Stafetten - Jacob Bjerring Hansen (G)Jacob Bjerring Hansen er direktør for Bornholms Museum. Han er tilflytter til Bornholm og bor i Rønne med sin kone og to børn. Jacob Bjerring Hansen har en stor tro på, at den positive stemning han nu fornemmer på Bornholm vil hjælpe med til at få fremgang for øen igen.
 • 03:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:30I godt selskab: Fængslet (G)I dag skal vi i godt selskab på det, der siden 1853 hed Horsens Statsfængsel. Her sad fanger, som skulle afsone lange fængselsstraffe.
 • 04:00Mellem os (G)Fra færgen til fotografi. Kristoffer Lauritzen arbejdede ved Færgen, men nu er han sprunget ud som selvstændig fotograf. Desuden gæster Laura og Tommy Hulgaard studiet, hvor de fortæller om at kaste sig ud i DM i Adventurerace, der endte med det bornholmske hold måtte trække sig.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Ringkøbing, Sæby, Holbæk, Kerteminde, Rønne, Hobro og Ribe.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Ruben Søltoft
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - My Way Movie (G)

Mange elever har været væk fra skolebænken

Over 21.000 besøg af bornholmske børn og unge til institutioner, foreninger og museer har fundet sted i skoleåret 2017/2018.
Skoleåret 2017 / 2018 har budt på mange dage med tomme pladser i klasselokalerne.

Bornholmske børn og unge har nemlig været på besøg over 21.000 gange hos institutioner, foreninger og museer rundt omkring på øen.

Det skriver Skoletjenesten Bornholm i en pressemeddelelse.

Denne type undervisning er en del af skolens arbejde kaldet Den Åbne Skole, som inddrager det omgivende samfund i elevernes læring. Det kan for eksempel være et besøg på NaturBornholm, hvor eleverne har stiftet kendskab med dinosaurer, geologi samt miljø og klima.

Ydermere er over 30.000 besøg blevet foretaget af lejrskoleelever.

- Det er faktisk en bedrift, som vi på Bornholm kan være stolte af. Mange lejrskolelever, ved vi, kommer igen med deres familier for at vise Bornholm frem og fortælle om de mange gode oplevelser, de har haft på deres lejrskoletur, fremhæver Skoletjenesten Bornholm.

De tre mest besøgte institutioner er NaturBornholm, Bornholms Middelaldercenter og Bornholms museum.

Aktuelle programmer på Play