Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Da Danmark gik i sort - Lulu Hansen og Verner Gorridsen (G)I sidste afsnit om tiden under anden verdenskrig fortæller Verner Gorridsen om barndommen på Sømandshjemmet i Esbjerg. Under besættelsen gennemførte tyskerne adskillige razziaer på hjemmet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Insektpiloterne er løs på de bornholmske landeveje, og EKKO følger trop, mens rævens tilbagekomst følges op. DOF lokker unge fuglekiggere på fugletælling, og det vrimler med tidselfugle.
 • 00:50Mellem os (G)
 • 01:25Nattv: Bang og Olufsen (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Bang og Olufsen.
 • 02:25Nationalpark Thy (23:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Finn Ole Nielsen, chefarkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om årets gang i den arkæologiske afdeling.
 • 03:45Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Esbjerg, Viborg, Nexø, Farsø , Assens og Nykøbing Sjælland
 • 04:10Mellem os (G)Onsdagens udsendelse handler om folkesundhed. Bjarne H. Kirkegaard og Trine Dorow fortæller om en samtalesalon, der skal være med til at sikre en ny folkesundhedspolitik på Bornholm.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Aquas store snapskildpadde er stukket af fra sin sø - så Anna Louise skal hjælpe med at finde den i den plumrede sump - og her må man føle sig frem med fødderne!
 • 05:05Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

DF-spidskandidat: Meningsmåling giver kampgejst

Ifølge en ny meningsmåling foretaget af Jysk Analyse vil Dansk Folkeparti overtage Venstres mandat i folketinget, hvis bornholmerne skulle til valg i dag.
Afstanden mellem de to borgerlige partier Dansk Folkeparti og Venstre på Bornholm er for første gang mere end to procentpoint i Dansk Folkepartis favør. Og det begejstrer DF's spidskandidat Jess Christian Persson.

- Det er da enormt positivt og det er noget af det, der er med til at give endnu mere kampgejst, siger Jess Christian Persson.

Ved folketingsvalget i 2015 blev de to kandidater adskilt af blot 89 stemmer, og selvom meningsmålingen er behæftet med 3 procents usikkerhed, så tør Jess Christian Persson godt glæde sig over resultatet.

- Målingen er et udtryk for at det går den rette vej for Dansk Folkeparti på Bornholm og at vi hele tiden er i gang med de ting, der optager bornholmerne, siger han og fortsætter:

- Vi skal holde momentum nu, for valget nærmere sig jo, afslutter Jess Christian Persson.

Undersøgelsen er foretaget af Jysk Analyse den 1.- 4. oktober 2018 som telefoninterviews med et repræsentativt udsnit på 1011 borgere på Bornholm. Statistisk usikkerhed er 3 procent.

Aktuelle programmer på Play