Næste udsendelse: 22:15 Etape Bornholm (G)

TV i dag

 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:15Etape Bornholm (G)
 • 23:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
 • 23:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:15Etape Bornholm (G)
 • 01:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
 • 01:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 02:00Nationalpark Thy (49:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Thomas Guldbæk, Bornholm på kryds og tværs (G)Bornholm på kryds og tværs.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Hella Joof (G)Skuespiller Hella Joof fortæller om sin livsfilosofiske voksenbog "Papmaché-reglen".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Selvom der er forsket meget i ålen, er den stadig et stort mysterium. På Aqua fortæller de gerne historien om ålens vandring. I denne Vild Med Dyr skal de dog kun vandre fra et akvarium til et andet, men ålen er som bekendt glat og ikke sådan at fange
 • 05:00Stafetten - Ida Gro Hansen (G)Ida Gro Hansen er initiativtager til- og leder af natur- og musikbørnehaven Lille Gryn i Svaneke. Privat er hun økologisk avler og nu også økologisk svineproducent. Ida Gro Hansen er passioneret omkring børns opvækst og er ved at skrive en bog om emnet.

Fragtskibet Begonia S frigivet

Fragtskibet, der søndag blev tilbageholdt efter, at et polsk skib var sunket uden for Bornholm, har fået lov at sejle videre.
Mandag aften klokken 20.30 fik fragtskibet Begonia S lov til at sejle videre, efter at det var blevet tilbageholdt.

Tilbageholdelsen skete i forbindelse med, at det polske fiskeskib Miętus II søndag sank uden for Bornholm.

- Den tilbageholdelseserklæring, der blev lavet, gik mest på de søsikkerhedsmæssige ting. For at fragtskibet kunne sejle videre, skulle det undersøges af folk fra Danmark og fra det land, hvor skibet er registreret, og begge lande skulle give en garanti for, at det er sødygtigt. Og den garanti kom de med i går aftes klokken 20.30, fortæller Poul Brix Bjerregaard, der er fungerende politikommissær ved Bornholms Politi.

Poul Brix Bjerregaard fortæller, at Bornholms Politi kunne have tilbageholdt skibet yderligere, hvis det var nødvendigt, men at politiet har alt dets papirarbejde på plads.

Det er nu op til Søfartsstyrelsen og Den Maritime Havarikommission at komme med en anbefaling til Bornholms Politi i forhold til, om der skal rejses en eventuel sigtelse. Det sker på baggrund af alt det materiale, de to instanser har indsamlet.

Derudover fortæller Poul Brix Bjerregaard, at der skal foretages nogle ekstra afhøringer, og at de vil blive foretaget i Polen.

Det er Søfartsstyrelsen og Den Maritime Havarikommission der skal komme med en anbefaling om Bornholms Politi skal rejse tiltale i sagen.

Søfartsstyrelsen kan endnu ikke oplyse, hvornår den tager stilling til om der skal rejses tiltale mod Begonia S, men oplyser, at sagen tages meget alvorligt.

Aktuelle programmer på Play