Næste udsendelse: 22:15 Etape Bornholm (G)

TV i dag

 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:15Etape Bornholm (G)
 • 23:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
 • 23:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:15Etape Bornholm (G)
 • 01:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
 • 01:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 02:00Nationalpark Thy (49:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Thomas Guldbæk, Bornholm på kryds og tværs (G)Bornholm på kryds og tværs.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Hella Joof (G)Skuespiller Hella Joof fortæller om sin livsfilosofiske voksenbog "Papmaché-reglen".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Selvom der er forsket meget i ålen, er den stadig et stort mysterium. På Aqua fortæller de gerne historien om ålens vandring. I denne Vild Med Dyr skal de dog kun vandre fra et akvarium til et andet, men ålen er som bekendt glat og ikke sådan at fange
 • 05:00Stafetten - Ida Gro Hansen (G)Ida Gro Hansen er initiativtager til- og leder af natur- og musikbørnehaven Lille Gryn i Svaneke. Privat er hun økologisk avler og nu også økologisk svineproducent. Ida Gro Hansen er passioneret omkring børns opvækst og er ved at skrive en bog om emnet.

Polsk fisker om havari: De opførte sig som pirater

Et besætningsmedlem fra det polske fiskerskib, der sank ud for Bornholms kyst, fortæller, at mandskabet på det vædrende skib opførte sig som pirater.
Det polske skib Miętus II blev natten til søndag den 4. november vædret af et fragtskib. Alle 16 mand ombord blev heldigvis reddet sikkert i land. Men det var bestemt ikke takket være det store fragtskib Begonia S, som var skyld i ulykken. De fortsatte nemlig umiddelbart uden at hjælpe de haverede fiskere.

Det fortæller et af besætningsmedlemmerne fra Miętus II til det polske medie Polskie Radio Koszalin.

- Jeg kan ikke sige meget om hændelsen. Jeg mistede bevidstheden, men der var meget frygt...
...Dette skib (fragtskibet Begonia S, red.) undslap, og vi blev ikke hjulpet. De opførte sig som pirater, siger et unavngiven besætningsmedlem til Polskie Radio Koszalin.

Det fremgår dog af Marinetraffic.com, at fragtskibet sagtnede farten, vendte om og sejlede tilbage til ulykkesstedet. Derfor, hvis man kigger på sejlloggen alene, er der ikke umiddelbart grund til at tro, fragtskibet ikke ville hjælpe.

Fragtskibet Begonia S, der er indregistreret i Cook Island, har trods alt også mandag aften klokken 20.30 fået lov til at sejle videre, efter at have været tilbageholdt af Bornholms Politi.

Politiet afventer lige nu Søfartsstyrelsens og Den Maritime Havarikommissions anbefaling i forhold til, om der skal rejses en eventuel sigtelse. Den anbefaling udarbejdes på baggrund af det materiale, de to instanser har indsamlet de sidste par dage.

Aktuelle programmer på Play