Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

  • 21:30Danmark i kold krig - Én for alle - alle for en 5:8 (G)I 5. afsnit af Danmark i kold krig skal vi besøge forvalteren i Klosterheden Plantage, hvor ammunitionen lå klar til krig, og vi skal til Esbjerg Havn, som skulle modtage forstærkningerne fra NATO. Vi skal også en tur til et depot i Jerup i Nordjylland, hvorfra den vesttyske marine kunne forsyne fartøjer på operationer i de danske farvande.
  • 22:0022Nyheder
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:15Etape Bornholm (G)
  • 23:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
  • 23:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:15Etape Bornholm (G)
  • 01:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
  • 01:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 02:00Nationalpark Thy (49:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:30Månedens foredrag: Thomas Guldbæk, Bornholm på kryds og tværs (G)Bornholm på kryds og tværs.
  • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
  • 04:00Flere sider af Hella Joof (G)Skuespiller Hella Joof fortæller om sin livsfilosofiske voksenbog "Papmaché-reglen".
  • 04:30Vild Med Dyr (G)Selvom der er forsket meget i ålen, er den stadig et stort mysterium. På Aqua fortæller de gerne historien om ålens vandring. I denne Vild Med Dyr skal de dog kun vandre fra et akvarium til et andet, men ålen er som bekendt glat og ikke sådan at fange
  • 05:00Stafetten - Ida Gro Hansen (G)Ida Gro Hansen er initiativtager til- og leder af natur- og musikbørnehaven Lille Gryn i Svaneke. Privat er hun økologisk avler og nu også økologisk svineproducent. Ida Gro Hansen er passioneret omkring børns opvækst og er ved at skrive en bog om emnet.

Hallegaard har travlt som aldrig før

Hallegård slagtehus har fuldt booket op med slagtninger til og med januar, og har måtte anskaffe sig en ny røgcontainer for at følge med efterspørgslen.
Hallegaard Slagtehus er åbenbart vældig populært blandt lokale dyreavlere, for det kan meddele, at slagtehuset er fuldt booket op med slagtninger til bornholmske dyreavlere helt frem til og med januar 2019.

- Det er meget tilfredsstillende for os, og i øvrigt ikke noget, vi har oplevet før, at de lokale bruger os så meget. Det er jo nærmest et luksusproblem, at vi nu må fortælle folk, der ringer og vil bestille slagtninger, at de desværre først kan komme til februar. Det er selvfølgelig en meget positiv udvikling for slagtehusdelen af Hallegaard, fortæller Pelle Berg fra Hallegaard.

Hallegaard har desuden lige fået leveret en ny, stor container, så det kan udvide sin rygekapacitet betragteligt, måske helt op til 50 procent.

- Den ekstraordinært varme sommer gjorde, at vi nærmest ikke kunne producere spegepølser eller lufttørrede produkter, da det simpelthen var for varmt og fugtigt til at kunne gennemføre de sarte processer, en pølse går igennem, før den er færdig. Derfor har vores lagre været meget langt nede her efter sommeren, og den nye container er derfor ankommet meget kærkomment, da vi nu kan koncentrere os om at fylde lagrene op, så vi kan have mere leveringsstabilitet hen over vinteren og i det nye år, siger Palle Berg.

Aktuelle programmer på Play