Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:15Sund med vilje (G)Flere og flere danskere lider af det, vi kalder folkesygdomme. I Sund med vilje møder vi to bornholmere med hver sin sygdom, diabetes og forhøjet kolesterol. Vi undersøger, om det kan lade sig gøre at forandre sin fysiske tilstand ved regelmæssig motion og forbedret kost gennem et halvt år.
 • 22:45Mellem os (G)Flemming Mose Lauridsen flyttede til Bornholm fra Ølgod for at blive præst i Knudsker. Han er 57 og har tænkt sig at blive ved til han er 70.
 • 23:10Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 23:15Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Peter Hauge Madsen, Camilla Westen og Markus Hector diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen - Dukkeforestillingen Jeppe (G)Kulturreportagen er med, når Bornholms Teater forbereder sig til premieren på dukkekomedien Jeppe. Jeppe er en gendigtning af Ludvig Holbergs klassiske komedie, hvor Jeppe på Bjerget kommer ned i børnehøjde og har skiftet snapsen ud med kakaomælk. Kulturreportagen møder blandt andet dukkerfører Christine Albrechtslund, der spiller alle rollerne. Og vi oplever, hvordan akkordeon-ekvilibristen Bjarke Mogensen får Jeppe til at snorke.
 • 00:15Sund med vilje (G)Flere og flere danskere lider af det, vi kalder folkesygdomme. I Sund med vilje møder vi to bornholmere med hver sin sygdom, diabetes og forhøjet kolesterol. Vi undersøger, om det kan lade sig gøre at forandre sin fysiske tilstand ved regelmæssig motion og forbedret kost gennem et halvt år.
 • 00:40Mellem os (G)Flemming Mose Lauridsen flyttede til Bornholm fra Ølgod for at blive præst i Knudsker. Han er 57 og har tænkt sig at blive ved til han er 70.
 • 01:10Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Peter Hauge Madsen, Camilla Westen og Markus Hector diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 01:50Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 02:40Krimimessen: Michael Katz Krefeld (G)Michael Katz Krefeld er manuskriptforfatter og kriminalforfatter og seneste udgivelse er krimi-romanen "Sekten". Han er regionernes scene på Krimimessen 2016 med vært Helene Gottschalk Dahl fra TV Nord.
 • 03:00Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 03:30Natur tv - Rytterknægten (G)Natur TV - Rytterknægten
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Rønne, Brovst, Stevns, Horsens og Skjern.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)
 • 05:00Stafetten - Vibeke Eskesen (G)Vibeke Eskesen er født og opvokset i Vestjylland. Hun kom til Bornholm i 1974. Hun er gift med forfatteren Peter Poulsen og bor i Svaneke. Vibeke Eskesen har siden 2008 været formand for Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening.

16-årig bornholmer advarer andre mod MDMA

Bornholmske Willy Walther Møller har fået en advarsel efter mødet med stoffet MDMA. Nu advarer han andre unge mod det.
Det var nær ved at ende galt, da bornholmske Willy Walther Møller oplevede at blive MDMA-forgiftet. En fredag i maj havde han taget stoffet sammen med alkohol, og det endte med flere dages indlæggelse blandt andet på Rigshospitalet.

- Der var flere læger på Rigshospitalet, der kom og sagde, at der var nogle, der havde holdt hånden over mig, siger Willy Walther Møller.

Generelt er det nemt at blive fristet af stoffer, når man er ung og bor på Bornholm, lyder det fra en ungerådgiver.

- Vi ved, at der er så mange stoffer herovre, at du som ung menneske ikke kan gå i byen, uden at du på et eller andet tidspunkt i din ungdom bliver tilbudt stoffer. Det kan fx være MDMA, amfetamin eller hash, siger ungerådgiver ved Bornholms Regionskommune, Mette Qvist.

Stoffet MDMA er klart det farligste stof, man har set på Bornholm. Sådan lød det fra Bornholms Politi i sidste uge.

På landsplan har der på det seneste også være flere tilfælde, hvor det er gået galt med unge og MDMA. I februar døde en 15 år dreng fra Haslev og sidste måned døde en 16 årig dreng fra Dianalund efter at have taget stoffet.

16-årige Willy Walther Møller har fået en alvorlig forskrækkelse efter mødet med MDMA. Han tager ikke stoffer længere, og han tror, at han ved, hvad der skal få andre unge til at lytte.

- At gøre ligesom jeg gør nu. At der kommer en og fortæller om sine oplevelser, i stedet for der kommer alle mulige forskere og siger, hvor dumt det er, de har jo aldrig prøvet at blive indlagt, siger han.

Du kan høre meget mere til Willy Walther Møllers historie i morgen aften, hvor han er på besøg i 360.

Aktuelle programmer på Play