Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:20Mellem os (G)Radioværten Sandie Westh og fotograf Anders Beier har begge været indeover bogen "Bornholm". Sandie med ord om sin opvækst på øen og Anders Beier med billeder.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:08FV19 - Mød partiet Socialistisk Folkeparti (G)I programmet Mød Partiet kan I møde Socialistisk Folkepartis spidskandidat Leif Olsen. Programmet sendes direkte fra Hammershus og Hammershus Besøgscenter, hvor SFs politik om omlægning af landbruget, balance mellem land og by og håb om at gøre livet bedre for fattige danskere diskuteres.
 • 00:35EKKO (G)I 100 år har mennesket brudt granit, men siden er naturen. EKKO undersøger de små stenbrudssøer kaldet Klondyke mellem Teglkås og Vang -til lands, til vands og i luften. Stavtæge, aborreæg og den amerikanske fyrretæge er på programmet, der også byder på den meget sjældne svamp keglemorklen..
 • 01:15Mellem os (G)Radioværten Sandie Westh og fotograf Anders Beier har begge været indeover bogen "Bornholm". Sandie med ord om sin opvækst på øen og Anders Beier med billeder.
 • 01:40Mens du sover (10:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:10Flere sider af Jens Henrik Jensen (G)Forfatter Jens Henrik Jensen fortæller om sin krimiroman "De frosne flammer".
 • 02:35Månedens foredrag - Klaus Thorsen (G)Amatørarkæolog Klaus Thorsen fortæller om de nyeste fund på Bornholm.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Egeskov, Rold, Viborg, Bangsbo, Stevns og Hindsholm.
 • 04:10FV19 - Valgfolkemøde 1. del (G)Skal vi gøre den offentlige transport gratis? I denne debat stiller vi spørgsmålet: Hvem vil være med til at revolutionere den offentlige transport i Danmark? Politikere: Magnus Heunicke (Soc. dem), Kristian Piil Lorentzen (Venstre) og Eva Flyvholm (Enhedslisten) Vært: Katrine Fuglsang
 • 04:59FV19 - Mød partiet Socialistisk Folkeparti (G)I programmet Mød Partiet kan I møde Socialistisk Folkepartis spidskandidat Leif Olsen. Programmet sendes direkte fra Hammershus og Hammershus Besøgscenter, hvor SFs politik om omlægning af landbruget, balance mellem land og by og håb om at gøre livet bedre for fattige danskere diskuteres.

Peter Juel-Jensen: Glad for man fjerner gebyret

Venstres Peter Juel-Jensen er glad for Bornholmslinjens tiltag med gebyrændringer. Han mener dog, at gebyret for ombookning skal afskaffes helt.
Bornholmslinjens afskaffelse og halvering af gebyrer møder tilfredshed hos Peter Juel-Jensen, der er Folketingsmedlem for Venstre.

- Jeg glæder mig over at man, godt nok drypvis, er i gang med at fjerne de værste tidsler. Først med dialogen med turismen, hvor der i sidste uge blev landet en aftale om pakkerejser, og nu dette med gebyrerne, siger Peter Juel-Jensen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at vi var meget overraskede på Bornholm, da vi konstaterede dette var en realitet. Men det var åbenbart en mulighed, som også Færgen havde – jeg er rigtig glad for at man nu fjerner gebyret på den personlige betjening og halverer gebyret på lavprisbilletten. Et vigtigt skridt i den rigtige retning – og jeg ser frem til fjernelsen af de sidste 50 procent.

Bornholmslinjens nye forslag kommer dagen før, forligskredsen bag aftalen om færgebetjeningen af Bornholm mødes.

- Jeg vil også gerne anerkende, den nye tilgang med bedre dialog og imødekommenhed over for Bornholm og bornholmerne, og ser frem til yderligere tiltag i den rigtige retning. Både Bornholm og Molslinjen fortjener de bedst mulige forhold at udvikle sig under, og derfor skal der gode og holdbare løsninger til.

Forligskredsen bag aftalen om færgebetjeningen af Bornholm mødes i morgen.

Aktuelle programmer på Play