Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Da Danmark gik i sort - Lulu Hansen og Verner Gorridsen (G)I sidste afsnit om tiden under anden verdenskrig fortæller Verner Gorridsen om barndommen på Sømandshjemmet i Esbjerg. Under besættelsen gennemførte tyskerne adskillige razziaer på hjemmet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Insektpiloterne er løs på de bornholmske landeveje, og EKKO følger trop, mens rævens tilbagekomst følges op. DOF lokker unge fuglekiggere på fugletælling, og det vrimler med tidselfugle.
 • 00:50Mellem os (G)
 • 01:25Nattv: Bang og Olufsen (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Bang og Olufsen.
 • 02:25Nationalpark Thy (23:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Finn Ole Nielsen, chefarkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om årets gang i den arkæologiske afdeling.
 • 03:45Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Esbjerg, Viborg, Nexø, Farsø , Assens og Nykøbing Sjælland
 • 04:10Mellem os (G)Onsdagens udsendelse handler om folkesundhed. Bjarne H. Kirkegaard og Trine Dorow fortæller om en samtalesalon, der skal være med til at sikre en ny folkesundhedspolitik på Bornholm.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Aquas store snapskildpadde er stukket af fra sin sø - så Anna Louise skal hjælpe med at finde den i den plumrede sump - og her må man føle sig frem med fødderne!
 • 05:05Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Bornholmsk folketingskandidat fra Furesø

Joachim Hjorting er ny folketingskandidat for Konservative på Bornholm. Mød ham og hør, hvorfor han har sagt ja til at være kandidat på Bornholm i Mellem Os.
Når der i løbet af foråret skal være valg til folketinget, vil man kunne sætte sit kryds ud for 23-årige Joachim Hjorting. Han er nemlig spidskandidat for Det Konservative Folkeparti på Bornholm.

Joachim Hjorting er dog slet ikke fra Bornholm, men fra Furesø. Alligevel har han takket ja til at stille op.

- Når der er folketingsvalg, er man ikke så meget bundet af, hvor man bor, i forhold til hvor man kan stille op henne. Og da jeg var så heldig at blive tilbudt at stille op herover, så blev vi enige om, at det kunne være et rigtig godt match, siger Joachim Hjorting.

Og for en god ordens skyld, så ja: han er i familie med radio- og tv-vært Jørn Hjorting, der blandt andet var vært på radioprogrammet "De ringer, vi spiller". Det er nemlig hans morfar.

Du kan møde den unge politiker i Mellem Os i aften klokken 20.35, hvor vi også har besøg af Vodka Bornholm, som satte deres vodka lagret på bornholmsk granit til salg den 27. december.

Aktuelle programmer på Play