Næste udsendelse: 23:00 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 23:00Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Kampagne skal lokke tyske fiskere til Bornholm

Et nyt tiltag fra Destination Bornholm skal gøre tyske lystfiskere opmærksomme på, at det er blevet billigere og nemmere at komme til Bornholm for at fiske.
En ny kampagne skal få endnu flere tyske lystfiskere ud med snøren langs de bornholmske kyster.

Kampagnen er blevet til via et samarbejde med Destination Bornholm, Baltic Food, Bornholmslinjen og en række bornholmske overnatningssteder, og der flere årsager til, at det er netop de tyske lystfiskerturister, man nu sætter ind overfor:

- Lystfiskere er jo gæster, der i virkeligheden har højsæson, når vi normalt ikke taler højsæson, og derfor er de ret interessante. Ikke mindst set i lyset af, at vi nu har fået billigere - som i meget billigere billetter - på tystlandsruten, samtidig med, at vi har fået helårssejlads. Så vi mener, at det, at Bornholm er et godt sted at lystfiske, samtidig med at der er kommet gode vilkår ift. at komme her hen, er noget, vi skal have noget mere ud af, siger Pernille Kofod Lydolph. Adm. direktør, Destination Bornholm

Forening bakker op
Hos Bornholms Sportsfiskerforening hilser man initiativet og de tysk fiskere velkommen:

- Et eller andet sted, så ville vi jo helst have haft Bornholm for os selv, men det får vi jo aldrig, og derfor er det er rigtig fint (med det nye initativ, red.). Turismen er jo med til at bære økonomien i sportsfiskeriet, så vi kan få nogle penge og arbejde med det, vi gerne vil, og det er det, der betyder noget for os.
Simon Legaard Rømer, formand i Bornholms Sportsfiskerforening.

Aktuelle programmer på Play