Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Da Danmark gik i sort - Lulu Hansen og Verner Gorridsen (G)I sidste afsnit om tiden under anden verdenskrig fortæller Verner Gorridsen om barndommen på Sømandshjemmet i Esbjerg. Under besættelsen gennemførte tyskerne adskillige razziaer på hjemmet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Insektpiloterne er løs på de bornholmske landeveje, og EKKO følger trop, mens rævens tilbagekomst følges op. DOF lokker unge fuglekiggere på fugletælling, og det vrimler med tidselfugle.
 • 00:50Mellem os (G)
 • 01:25Nattv: Bang og Olufsen (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Bang og Olufsen.
 • 02:25Nationalpark Thy (23:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Finn Ole Nielsen, chefarkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om årets gang i den arkæologiske afdeling.
 • 03:45Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Esbjerg, Viborg, Nexø, Farsø , Assens og Nykøbing Sjælland
 • 04:10Mellem os (G)Onsdagens udsendelse handler om folkesundhed. Bjarne H. Kirkegaard og Trine Dorow fortæller om en samtalesalon, der skal være med til at sikre en ny folkesundhedspolitik på Bornholm.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Aquas store snapskildpadde er stukket af fra sin sø - så Anna Louise skal hjælpe med at finde den i den plumrede sump - og her må man føle sig frem med fødderne!
 • 05:05Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

God morgen Bornholm den 8. januar 2019

Den står på blæst og byger i dag. På grund af vinden medtager Express 1 ikke dyretransporter og ophængt kød her til morgen. Flyafgang 08.40 er forsinket.
Vejrmæssigt bliver det både en våd og vindfyldt dag på Bornholm. Færgerne afgår til tiden, men Express 1 medtager ikke dyretransporter og ophængt kød på afgangene 06.30 og 08.30. I lufthavnen er afgangen 08.40 foreløbig forsinket med 25 minutter, så den har afgang 09.05.

Ifølge DMI bliver dagen mest skyet med regn eller byger. Temperaturer mellem tre og fem grader med jævn til hård vind fra sydvest og syd.

Tirsdag eftermiddag en overgang noget aftagende vind fra forskellige retninger.

I aften og nat fortsat regn eller byger, der sidst på natten kan være med slud eller tøsne. Temperaturer omkring to graders varme. I aften tiltager vinden og bliver jævn til hård fra nord. Ved kysterne kuling med kraftige vindstød.

Aktuelle programmer på Play