Næste udsendelse: 23:30 Da Danmark gik i sort - Lulu Hansen og Verner Gorridsen (G)

TV i dag

 • 22:55Mellem os (G)
 • 23:30Da Danmark gik i sort - Lulu Hansen og Verner Gorridsen (G)I sidste afsnit om tiden under anden verdenskrig fortæller Verner Gorridsen om barndommen på Sømandshjemmet i Esbjerg. Under besættelsen gennemførte tyskerne adskillige razziaer på hjemmet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Insektpiloterne er løs på de bornholmske landeveje, og EKKO følger trop, mens rævens tilbagekomst følges op. DOF lokker unge fuglekiggere på fugletælling, og det vrimler med tidselfugle.
 • 00:50Mellem os (G)
 • 01:25Nattv: Bang og Olufsen (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Bang og Olufsen.
 • 02:25Nationalpark Thy (23:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Finn Ole Nielsen, chefarkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om årets gang i den arkæologiske afdeling.
 • 03:45Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Esbjerg, Viborg, Nexø, Farsø , Assens og Nykøbing Sjælland
 • 04:10Mellem os (G)Onsdagens udsendelse handler om folkesundhed. Bjarne H. Kirkegaard og Trine Dorow fortæller om en samtalesalon, der skal være med til at sikre en ny folkesundhedspolitik på Bornholm.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Aquas store snapskildpadde er stukket af fra sin sø - så Anna Louise skal hjælpe med at finde den i den plumrede sump - og her må man føle sig frem med fødderne!
 • 05:05Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Få vurderet dine ting af vurderingsekspert

Har du en genstand, som du altid har ønsket dig at få vurderet, så har du muligheden, når TV 2/Bornholm optager programmet Mit Kæreste Eje i januar.
TV 2/Bornholm optager i januar programmet 'Mit Kæreste Eje'. I programmet giver TV 2/Bornholm seerne mulighed for at blive klogere på den bornholmske kultur og kunst.

Derudover har du mulighed for at få en gratis vurdering. Så har du et maleri, et smykke, noget keramik eller andet spændende, så kontakt os for at få en vurdering af vurderingsekspert Casper Behrendtzen.

Casper Behrendtzen har mere end 15 års erfaring fra vurderingsbranchen, og han har arbejdet for flere af de store auktionshuse i Danmark.

Programmet bliver optaget tirsdag d. 29. januar klokken 12.30, og du skal kunne møde på stationen i Aakirkeby klokken 12.15. Optagelserne tager cirka tre kvarter, og vi forventer dermed, at du er færdig kl. 13.15.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til os på 56934200 i tidsrummet 8-20 eller ved at skrive en mail - gerne med en beskrivelse og et par billeder af dine ting, til pele@tv2bornholm.dk.

Vi glæder os til at se dit kæreste eje.

Aktuelle programmer på Play