Næste udsendelse: 20:58 Vejret i morgen (G)

TV i dag

  • 20:30Stafetten - Ole HarildOle Harild er planteavlskonsulent ved Bornholms Landbrug og Fødevare. Han bor på Slettegård ved Gudhjem, hvor han også er vokset op. Ved siden af arbejdet har Ole Harild en skibakke bag ved sit hjem.
  • 20:58Vejret i morgen (G)
  • 21:00Mellem os Margrethe Kjellberg har købt Skipperkroen i Tejn. Hun har altid drømt om, at blive kromutter og nu sker det. Med en ambitiøs målsætning om at Bornholm skal genanvende alt sit affald i 2032, har BOFA sat et projekt i søen, der skal gøre sorteringen nemmere. Det fortæller direktør i BOFA, Jens Juhl-Nielsen om.
  • 21:30Historiens Vogtere med Lars Kærulf Møller (G)Hvorfor det er så vigtigt at puste liv i fortidens støv ? Helene Høm har inviteret Lars Kærulff-Møller, der værner om bornholms historie ind i Hans Rømers gamle pavillion i Almindingen, til en snak om at være bidt af øens historie.
  • 22:0022Nyheder
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:10360 - Sund med Vilje (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
  • 22:50Stafetten - Ole Harild (G)Ole Harild er planteavlskonsulent ved Bornholms Landbrug og Fødevare. Han bor på Slettegård ved Gudhjem, hvor han også er vokset op. Ved siden af arbejdet har Ole Harild en skibakke bag ved sit hjem.
  • 23:20Mellem os (G)Margrethe Kjellberg har købt Skipperkroen i Tejn. Hun har altid drømt om, at blive kromutter og nu sker det. Med en ambitiøs målsætning om at Bornholm skal genanvende alt sit affald i 2032, har BOFA sat et projekt i søen, der skal gøre sorteringen nemmere. Det fortæller direktør i BOFA, Jens Juhl-Nielsen om.
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10360 - Sund med Vilje (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
  • 00:50Stafetten - Ole Harild (G)Ole Harild er planteavlskonsulent ved Bornholms Landbrug og Fødevare. Han bor på Slettegård ved Gudhjem, hvor han også er vokset op. Ved siden af arbejdet har Ole Harild en skibakke bag ved sit hjem.
  • 01:20Mellem os (G)Margrethe Kjellberg har købt Skipperkroen i Tejn. Hun har altid drømt om, at blive kromutter og nu sker det. Med en ambitiøs målsætning om at Bornholm skal genanvende alt sit affald i 2032, har BOFA sat et projekt i søen, der skal gøre sorteringen nemmere. Det fortæller direktør i BOFA, Jens Juhl-Nielsen om.
  • 01:45Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 02:35Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
  • 03:05Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)Anette Eriksen fra Øarkivet har modtaget en masse billeder fra dødsboer og lignende. Hun søger hjælp til at finde ud af, hvad og hvem, der er på billederne.
  • 05:00Stafetten - Lis Jensen (G)Lis Jensen er oprindeligt fra Sønderjylland. Hun er uddannet fysioterapeut og har i mange år arbejdet på Kommunikationscentret i Rønne. Hun holder meget af den bornholmske natur, at holde sig i form, og så har hun bier i baghaven.

Hammershus-burgere skiftes ud med smørrebrød

Kadeaus grillbarkoncept, Bobbabella, lukker efter en sæson. Fremover vil der i stedet være smørrrebrød i restauranten ved Hammershus, fortæller Theis Brydegaard.
Det bliver et stykke med smørrebrød i stedet for en burger, man til sommer kan nyde på Hammershus Besøgscenter.

Kadeau søger nemlig en smørrebrødsjomfru til restauranten med udsigt til den gamle borgruin.

- Vi laver konceptet om på Hammershus, og laver grillbaren om til en restaurantoplevelse, hvor vi gerne vil lave noget godt smørrebrød, siger Theis Brydegaard, der er udviklingschef på Kadeau, som står bag BobbaBella og uddyber om ændringen:

- Det passer bedre til stedet og rammer bredere. En burgerbar er måske noget, der mere hører sig til i København.

Theis Brydegaard forklarer, at man gerne vil forsøge at lave stedet mere folkeligt.

- I ordet folkeligt ligger måske også noget med, at vi skal ikke revolutionere smørrebrødsmarkedet på Hammershus Besøgscenter. Vi skal lave dejligt smørrebrød, og så kan det godt være, at der er et par enkelte elementer, som stikker lidt af eller er meget "kadeausk", men ellers skal vi lave smørrebrød og umiddelbart ikke opfinde den dybe tallerken, siger Theis Brydegaard.

Han fortæller, at det ikke har noget at gøre med, at det økonomisk ikke løb rundt sidste sæson.

- Vi håber, at vi igen får en god sommer, og at vi igen får en masse glade besøgende, som vil komme og spise hos os, siger Theis Brydegaard.

Udviklingschefen håber at åbne med det nye koncept til påske. Men afhængig af ansættelse og personale, kan det måske først blive i maj. Og hvor Kadeau sidste år lukkede til efterårsferien, satser holdet bag at forlænge sæsonen med weekendåbent frem til jul.

Navnet på den nye restaurant er endnu hemmeligt.

Lige nu søger de både en smørrebrødsjomfru og tjenere til restauranten.

Se mere i vores nyheder klokken 19.30.

Aktuelle programmer på Play