Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Da Danmark gik i sort - Lulu Hansen og Verner Gorridsen (G)I sidste afsnit om tiden under anden verdenskrig fortæller Verner Gorridsen om barndommen på Sømandshjemmet i Esbjerg. Under besættelsen gennemførte tyskerne adskillige razziaer på hjemmet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Insektpiloterne er løs på de bornholmske landeveje, og EKKO følger trop, mens rævens tilbagekomst følges op. DOF lokker unge fuglekiggere på fugletælling, og det vrimler med tidselfugle.
 • 00:50Mellem os (G)
 • 01:25Nattv: Bang og Olufsen (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Bang og Olufsen.
 • 02:25Nationalpark Thy (23:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Finn Ole Nielsen, chefarkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om årets gang i den arkæologiske afdeling.
 • 03:45Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Esbjerg, Viborg, Nexø, Farsø , Assens og Nykøbing Sjælland
 • 04:10Mellem os (G)Onsdagens udsendelse handler om folkesundhed. Bjarne H. Kirkegaard og Trine Dorow fortæller om en samtalesalon, der skal være med til at sikre en ny folkesundhedspolitik på Bornholm.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Aquas store snapskildpadde er stukket af fra sin sø - så Anna Louise skal hjælpe med at finde den i den plumrede sump - og her må man føle sig frem med fødderne!
 • 05:05Stafetten - Peter Kaas Claesson (G)Peter Kaas-Claesson har boet på Bornholm siden 2008. Han har før boet på øen fra 1988 til 1992. Peter Kaas-Claesson arbejder ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, hvor han er chef. Han har siden 1994 også arbejdet i verdens brændpunkter, fra krigen i Bosnien til sidste sommers mange skovbrande i Sverige.

Jann Sjursen ny formand for Foreningen Folkemødet

Foreningen Folkemødet mistede sin formand i november, efter at Michael Valentin selv valgte at gå. I dag blev Jann Sjursen så valgt som ny formand.
Ovenpå en tumultarisk tid med en fyring fra sit job som direktør for Akademikernes A-kasse, valgte Michael Valentin selv at gå fra posten som formand for Foreningen Folkemødet. Borgmester Winni Grosbøll har siden været fungerende formand.

Og i dag blev Jann Sjursen så valgt som ny formand.
Valget af den nye formand fandt sted i dag efter en ordinær generalforsamnling i Foreningen Folkemødet.

- Folkemødet skal stadig være hele Danmarks forsamlingshus, hvor der kan drøftes alskens ting og sager, og hvor der er højt til loftet, og alle kan deltage. Men vi skal også forpligte borgere og beslutningstagere på, at der skal ske noget efter et Folkemøde. Derfor er vi allerede i gang med at udvide foreningen aktiviteter til også at dække andet end Folkemødet på Bornholm, siger Jann Sjursen.

Hør hele interviewet med den nye formand i videoen ovenfor.

Aktuelle programmer på Play