Næste udsendelse: 23:40 Kronprinsen på Bornholm før Royal Run (G)

TV i dag

 • 23:10I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 23:40Kronprinsen på Bornholm før Royal Run (G)
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Næste uges tv (G)
 • 00:20Sportsaften (G)
 • 00:40Mellem os fra tirsdag (G)Keramikeren Agnethe Schmidt Bigum har den seneste tid vist sin kunnen i TV2-programmet "Keramikkamp". Hun lægger vejen forbi Mellem Os. Vi får også besøg af kunstneren Peter Frimand, der lavet en skulptur, som trækker tråde til farfarens arbejde i Klippeløkken Granitbrud.
 • 01:05Mellem os fra onsdag (G)"Flugten fra Bornholm 1944" er netop genudgivet. Bogen handler om et amerikansk bombefly, som efter kamp over Berlin må nødlande ved Sose, hvorefter besætningen hjælpes af gode bornholmere. Mød bogens forfatter Erik Dyreborg Livoni.
 • 01:35Mellem os fra torsdag (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget den 26. maj, og derfor har Mellem Os haft flere af de lokale kandidater i studiet. I aften er det så Kenny Olsen fra Liberal Alliances tur. Du kan også møde Olivia og Amanda, der underviser i salsa i Nexø.
 • 02:05FV19 - Valgdebat: Trafik, turister og tilflyttere (G)
 • 03:25FV19 - De unges valg på Campus (G)
 • 05:10Kronprinsen på Bornholm før Royal Run (G)

Flytning koster ekstra fire millioner

Det bliver cirka fire millioner kroner dyrere end først beregnet at rykke kommunens medarbejdere til lokaler på Snorrebakken.
Det er udtryk for rettidig omhu, når kommunen nu trækker i nødbremsen. Det siger kommunaldirektør Johannes Nilsson, der oplyser, at beregninger viser, at det bliver fire millioner kroner dyrere end ventet at gøre lokalerne på Snorebakken klar.

- Så sker det jo, at man bliver klogere undervejs. Det er vi blevet her, hvor vi må konstatere, at de arbejdsmiljømæssige foranstaltninger, som der skal til for at samles, bliver dyrere end vi oprindeligt havde forudsat, og så synes jeg egentlig, at det er rettidig omhu lige at trykke på pause, siger Johannes Nilsson, der er kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune.

Oprindeligt var der budgetteret med, at det skulle koste 7,7 millioner kroner at opdatere lokalerne på Snorebakken, så kommunens ansatte kunne flytte ind. Nu viser det sig, at regningen i stedet lander på cirka 12 millioner kroner. Altså en budgetoverskridelse på omkring 4,3 millioner kroner.

Er det sjusket arbejde, som ligger til grund for den her situation?

- Nej, det er ikke min vurdering. Min vurdering er simpelthen, at vi må konstatere, at da vi kom til at arbejde med bygningerne i sin detalje, så er der dukket nogle ting op, som vi ikke har vidst fra starten af, siger Johannes Nilsson.Aktuelle programmer på Play