Næste udsendelse: 20:10 Månedens foredrag - Alex Speed Kjeldsen

TV i dag

 • 19:45Ildsjælene i TejnIF 3/5Så er det blevet sommer, og en af årets største løbebegivenheder for Tejn IF finder sted på Hammeren på Nordbornholm. Vi er med både foran og bag kulissen, når der afvikles alt fra børneløb til ekstremløb på 160 km.
 • 20:10Månedens foredrag - Alex Speed KjeldsenSprogforsker Alex Speed Kjeldsen fortæller om sit arbejde med en ny stor bornholmsk ordbog
 • 21:08Vejret i morgen (G)
 • 21:10Silles Hus - fugt og tomatfrøSilles hus skal have en gennemgang for at finde ud af, hvordan hun bedst løser fugtproblemerne. I haven bliver der rykket rundt på buske og i Jespers værksted bliver et forsøg med spirreevnen på tomatfrø sat i gang.
 • 21:35Trolling Master Bornholm - De bedste øjeblikke (G)Sammendrag af fire dages laksefiskeri omkring Bornholm. Kampen om at fange årets største laks kogt ned til en halv times program - med nye reportager, som du ikke så i løbet af konkurrencen.
 • 22:1019.30Nyheder og sport (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Trollingfiskerne (G)Forud for årets Trolling Master Bornholm besøger vi en håndfuld af de hundredevis af fiskere, der hvert år gæster øen for at deltage i verdens største trollingkonkurrence. Mærk passionen, og oplev en verden af venskaber, relationer og drivkraft, når vi blandt andet følger Sønderjyllands Småbådsklub til Fredericia Boat Show, og tager en tur på Øresund med to venner, hvis venskab er født ud af fiskeriet.
 • 23:0515 år med trolling i Tejn (G)For 15. år i træk inviterer Trolling Master Bornholm fiskere til øen. Og årene har budt på mange store fisk og store øjeblikke.
 • 23:30Trolling Master Bornholm - De bedste øjeblikke (G)Sammendrag af fire dages laksefiskeri omkring Bornholm. Kampen om at fange årets største laks kogt ned til en halv times program - med nye reportager, som du ikke så i løbet af konkurrencen.
 • 00:0519.30Nyheder og sport (G)
 • 00:20Travløb i Almindingen (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:00Verdens mindste travbane (G)Der spreder sig et særligt liv midt i Almindingen hvert år, når den bornholmske travbane åbner op for sæsonen. En sæson, hvor over 30.000 kommer forbi for at opleve stemningen på verdens mindste travbane. Stemningen fortsætter helt til sæsonafslutningen i oktober. I år er TV 2/Bornholm med fra start til sidste gæst har forladt banen. Se med i første afsnit af Verdens mindste travbane, hvor møllen sættes i gang og alle gør sig klar til sæsonens første løbsdag.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Hvordan undgår krokodiller egentlig at få vandet galt i halsen, og tager de af og til en en bid af hinanden? Det får du svar på nu, hvor Anna Louise Tranæs Didriksen besøger dværgkrokodillerne i Randers Regnskov.
 • 05:00Stafetten - Kau Root (G)Kau Root er oprindeligt fra Burma. Han har boet på Bornholm siden 2005. Kau Root er nu dansk statsborger, gift og bosat i Svaneke. Han arbejder som brygger på Svaneke Bryghus og har ingen planer om nogensinde at flytte fra Bornholm.

Rønne havn afsøges af dykkere

I eftersøgningen af den 83-årige Niels Kristian Nielsen har Beredskabsstyrelsen sendt dykkere i havnebassinerne i Rønne, for at udelukke en drukneulykke.
Som et led i eftersøgningen har Bornholms Politi rekvireret dykkere fra Beredskabsstyrelsen, der her først på aftenen har sendt dykkere i havnebassinet i Rønne.

Bornholms Politi har ikke modtaget henvendelser om, at den
savnede skulle være faldet i havnen, men da politiet mangler noget konkret at gå efter, sker det fordi politiet vil udelukke, at den 83-årige Niels Kristian Nielsen er faldet i havnen.

Henvendelser vedrørende den savnede Niels Kristian Nielsen stikker i mange forskellige retninger, og der er ikke rigtig noget, der har ført til noget konkret endnu. Det er derfor rigtig svært at starte en målrettet eftersøgning op, oplyser Bornholms Politi.

Og fordi politiet mangler nogle konkrete spor, så opfordrer det stadig til, at alle borgere kigger efter i garager, udhuse, haveskure, kolonihavehuse, og hvor han ellers kan have søgt ly.

Især er Bornholms Politi interesseret i, at man kigger efter den 83-åriges grå herrecykel.

Det er muligvis ikke alle, der har set politiets opfordring i nyhederne, så det bornholmske hjemmeværn er nu sendt ud i området omkring hans bopæl for at sikre at alle tjekker haver mv.

Har du set noget, kan henvendelse til Bornholms Politi ske på 1-1-4 eller 5690 1448.

Aktuelle programmer på Play