Næste udsendelse: 23:20 Kirke og meninger (G)

TV i dag

 • 22:15På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 22:50Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

FV19: S åbner valgkontor

Socialdemokratiet slog i dag dørene op til deres valgkontor i Rønne. Håbet er, at det kan få flere til engagere sig i partiet i valgkampen.
- Velkommen til Socialdemokratiets valgkontor, så er der åbent. Sådan lød det fra folketingsmedlem Lea Wermelin fra Socialdemokratiet klokken 15, da hun slog dørene op til partiets valgkontor.

Det er et nyt initiativ fra partiet, som startede i dag, og som vil køre de næste uger frem til folketingsvalget den 6. juni. Formålet med valgkontoret er især at hverve nye frivillige kræfter til at føre valgkamp.

- Vi håber jo, at det kan være et sted, hvor flere kan snuse til det politiske, siger Lea Wermelin og uddyber:

- Der er masser af muligheder for at bidrage i sådan en valgkamp, og nogle gange tror jeg, at vi er lidt for dårlige til at invitere nye folk med ind. Så bliver det den gamle garde, og i sådan en valgkamp er der brug for alle kræfter.

I dag kunne man møde kandidater fra partiet, men ellers bliver kontoret bemandet af folk fra Socialdemokratiet Bornholm. En af dem er Anette Stæhr.

- Jeg synes, det er en god ting, og jeg håber, at der er nogle, der vil benytte sig af det. Ikke kun vores kandidater, men også andre folk, siger Anette Stæhr, der er formand for Socialdemokratiet Bornholm.

Hun tror også på, at initiativet kan give partiet flere medlemmer.

- Det kunne man da godt forestille sig. At det, at man bliver synlig, og man har mulighed for at komme og snakke, gør, at nogle synes, det kunne være spændende at være med til, afslutter hun.

Aktuelle programmer på Play