Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

FV19: Wermelin er glad for S-udspil

Ikke overraskende er Socialdemokratiets folketingskandidat på Bornholm, Lea Wermelin, glad for partiets udspil om videregående uddannelser i udkantsområder.
Det kommer næppe som den helt store overraskelse, at Socialdemokratiets Lea Wermelin synes godt om det uddannelsesudspil Socialdemokratiet til morgen har offentliggjort. Et udspil, der skal flytte flere videregående uddannelser ud i udkantsområderne.

- Uddannelsesmuligheder i alle dele af landet er en del af en stærk regionalpolitik. Det er vigtigt for Bornholm, og derfor er jeg også glad for vores udspil om at sprede uddannelserne i Danmark mere. Jeg mener, det er oplagt, at vi får flere pladser på velfærdsuddannelserne lokalt for eksempel som sygeplejerske, siger Lea Wermelin.

- Men jeg synes også, at det er oplagt at flytte dele af universitetsuddannelserne ud af de store byer, hvor det giver mening. Det kunne eksempelvis være i forhold til arkæologi, hvor Bornholm har meget at byde på, eller IT-universitetet, som allerede har sommerskole her. Og så skal vi af med regeringens ødelæggende uddannelsesnedskæringer, der hvert år presser vores uddannelser, siger den lokale S-kandidat.

Aktuelle programmer på Play