Næste udsendelse: 23:05 Helt ærligt - Jyder i København (1) (G)

TV i dag

 • 22:40Mellem os (G)Præst og paragolf. Inge Lise Juul og Flemming Schmidt fortæller om 10 års jubilæumsturnering for handicapgolf på Bornholm. Hasse Falk Jakobsen fortæller om de 6 år som præst i Nexø Frikirke og hans kommende skifte til København Vineyard.
 • 23:05Helt ærligt - Jyder i København (1) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 23:30Livet på landet - Køerne danser (G)Der bliver danset, og hoppet og stanget for sjov, når køerne bliver lukket på græs for aller første gang efter vinterens ophold i staldene. Tag med når vært Maria Bernhard besøger Salsbjerggård i Lundby og oplev de kåde køer, der sparker vinterens opsparede energi ud af kroppen. Produceret i år 2015.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Stafetten - Hans Breum Jakobsen (G)Hans Breum Jakobsen er født og opvokset i Vestjylland. Han er nu bosat i Snogebæk og arbejder som sognepræst. Hans Breum Jakobsen ser det at tro som noget, der gør en positiv forskel.
 • 00:35Mellem os (G)Præst og paragolf. Inge Lise Juul og Flemming Schmidt fortæller om 10 års jubilæumsturnering for handicapgolf på Bornholm. Hasse Falk Jakobsen fortæller om de 6 år som præst i Nexø Frikirke og hans kommende skifte til København Vineyard.
 • 01:05Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
 • 02:05Nationalpark Thy (21:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Chefarkæolog på Bornholms Museum Finn Ole Nielsen, fortæller om det arkæologiske år der er gået og hvad der er planlagt i 2017.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Egeskov, Holstebro, Hobro, Stevns, Kerteminde, Ribe, Skagen og Thisted.
 • 04:00Mellem os (G)Rønnepræsten Ulla Skou skal udsendes som feltpræst om nogle få uger. En opgave, hun ikke har prøvet før, men som hun går ind til med stor spænding. Det fortæller hun om i dagens udgave af Mellem Os.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Vild Med Dyr besøger Anna Louise Tranæs Didriksen isbjørneungen Siku, som nu er blevet så gammel, at han er flyttet over ved siden af de store isbjørne. Men han har stadig brug for at være nær Frank og de andre dyrepassere.
 • 05:00Stafetten - Martin Thaulow (G)Martin Thaulow er opvokset i Virum. Han flyttede til Bornholm i 2008. Martin Thaulow er uddannet kunstmaler, men har arbejdet som kunstfotograf i otte år. Han ejer og driver den visuelle kommunikationsvirksomhed Good people i Nexø.

Ny præst i Allinge

Den 38 årige Elon Anders Enevoldsen Lauterlein fra Søborg er ny præst i Allinge.
Søndag den 7. juli vil en ny præst blive indsat i Allinge-Sandvig. Dermed er det endelig lykkedes, at finde en afløser for Carsten Møller-Christensen, som efter 37 års tjeneste i sognet gik på pension i september. Det bekræfter provst Johannes Gregers Jensen.

Den nye præst hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og præsenterede sig selv således for to år tilbage i forbindelse med et valg til den kristne organisation Areopagos:

- Jeg hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og er 36 år. Jeg er gift med Christina (tidl. volontør på Tao Fong Shan) og vi har to børn, Lydia på 4 år og Maria på 1 år og vi bor i en lejlighed i Søborg.

- Jeg arbejder som kirketjener i Bethlehemskirken på Nørrebro i København og har sideløbende med arbejdet brugt en del år på at læse teologi på Københavns Universitet og blev færdig med studierne og pastoralseminariet i december 2014.

- Jeg kan godt lide at tage op i de norske fjelde og vandre, eller i de danske landskaber. Eller overnatte i shelter sammen med familien og lave bål. Jeg spiller lidt musik, skyder lidt med gevær og riffel og drømmer om at bo tæt på vandet og sejle kajak og høste tang. Jeg mener selv at jeg bager verdens bedste rugbrød, jeg er i det hele tage vild med korn.

Således Elon Anders Enevoldsen Lauterlein præsentation af sig selv for to år siden. Den nu 38 årige præst har på det seneste også arbejdet som hjælpepræst i Bethlehemskirken på Nørrebro og som præstevikar i Grønnevang Kirke i Hillerød.

Aktuelle programmer på Play