Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

Ny præst i Allinge

Den 38 årige Elon Anders Enevoldsen Lauterlein fra Søborg er ny præst i Allinge.
Søndag den 7. juli vil en ny præst blive indsat i Allinge-Sandvig. Dermed er det endelig lykkedes, at finde en afløser for Carsten Møller-Christensen, som efter 37 års tjeneste i sognet gik på pension i september. Det bekræfter provst Johannes Gregers Jensen.

Den nye præst hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og præsenterede sig selv således for to år tilbage i forbindelse med et valg til den kristne organisation Areopagos:

- Jeg hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og er 36 år. Jeg er gift med Christina (tidl. volontør på Tao Fong Shan) og vi har to børn, Lydia på 4 år og Maria på 1 år og vi bor i en lejlighed i Søborg.

- Jeg arbejder som kirketjener i Bethlehemskirken på Nørrebro i København og har sideløbende med arbejdet brugt en del år på at læse teologi på Københavns Universitet og blev færdig med studierne og pastoralseminariet i december 2014.

- Jeg kan godt lide at tage op i de norske fjelde og vandre, eller i de danske landskaber. Eller overnatte i shelter sammen med familien og lave bål. Jeg spiller lidt musik, skyder lidt med gevær og riffel og drømmer om at bo tæt på vandet og sejle kajak og høste tang. Jeg mener selv at jeg bager verdens bedste rugbrød, jeg er i det hele tage vild med korn.

Således Elon Anders Enevoldsen Lauterlein præsentation af sig selv for to år siden. Den nu 38 årige præst har på det seneste også arbejdet som hjælpepræst i Bethlehemskirken på Nørrebro og som præstevikar i Grønnevang Kirke i Hillerød.

Aktuelle programmer på Play