Næste udsendelse: 23:20 Kirke og meninger (G)

TV i dag

 • 22:50Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

Så er det igen tid til Sol over Gudhjem

Med den aktuelle vejrudsigt for ugen så er der lørdag basis for Sol over Gudhjem i mere end én forstand.
På lørdag finder den årlige kokkekonkurrence Sol over Gudhjem sted, på havnen i Gudhjem.

- Vi er enormt stolte over at Sol over Gudhjem er tilbage på TV 2 Danmark og at der sendes over 3 timers Sol over Gudhjem TV på Lørdag, siger arrangør Mikkel Marschall til TV 2/Bornholm.

Det er fjerde gang, at TV 2/Bornholm producerer Sol over Gudhjem til direkte live-tv på TV 2 Danmark.

- Det betyder rigtig meget for os, at TV 2/Bornholm vil producere Sol over Gudhjem, så øen på den måde bliver eksponeret så godt og i direkte TV, så alle danskere kan følge med i hele landet. Det er vi meget stolte af. Og det betyder også meget for særligt de mange lokale bornholmske virksomheder, som støtter Sol over Gudhjem. Der er rigtigt mange forskellige organisationer og virksomheder på øen, som bakker op om et initiativ som Sol over Gudhjem, siger Mikkel Marschall.

- Bornholm nyder godt af et væld af unikke events og arrangementer, der tiltrækker turister - det er Sol over Gudhjem et godt eksempel på. Og med en transmission af eventen live på TV 2 Danmark og TV 2/Bornholm får ikke bare Sol over Gudhjem, men hele øen en fantastisk eksponering og branding. Det er godt for os alle, siger direktør fra Destination Bornholm Pernille Kofod Lydolph.

Sol over Gudhjem kan ses fra kl. 13.30 på TV 2 Danmark på lørdag. TV 2/Bornholm sender udover optaktsudsendelser fra kokkekonkurrencen i tidsrummet 13:30 til cirka 17.

Aktuelle programmer på Play