Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

Stafet for livet håber på flere deltagere

For at lokke flere til at deltage i døgn-stafetten "Stafet for livet" var der i dag inviteret til informations- og inspirationsmøde.
Til august sætter Bornholm igen fokus på kræftsagen, når øen for fjerde gang fejrer livet med dem der har sejret, og mindes dem, man har mistet til sygdommen.

Det gør man med Stafet for livet, en stafet, der afholdes i over 29 lande. Deltagerne holder stafetten i gang i et helt døgn for at vise, at kræft er noget, man kæmper med dag og nat. Samtidig samler man penge ind, der doneres til Kræftens Bekæmpelse.

- Der bliver gået for at samle penge ind simpelthen. Det handler om, at flere og flere mennesker får kræft, og vi skal have nogle penge til forskning og patientstøtte og meget andet, siger Karina Guldbergsen, der er frivillig hos Stafet for livet Rønne

Stafetten afholdes på Bornholm den 31. august. Men allerede nu er de bornholmske tovholdere ude med fanerne i håbet om at lokke flere deltagere med.

- Alle kan deltage. Alle kan lave et hold, hvis de har lyst til det Vi har private, der har lavet et hold, fordi nogen i deres familie har kræft, eller de har mistet dem til kræft. Så har vi arbejdspladser, der gerne vil stille op. Det kan være sportsforeninger, fagforbund. altså alle mulige foreninger, siger Karina Guldbergsen.

Sidste år deltog 12 hold med samlet over 300 børn og voksne, der sammen samlede omkring 100.000 kroner ind. I år håber man på, at der på Bornholm vil være 20 hold med. Man kan deltage sig på begivenhedens hjemmeside via linket nedenfor.

Det er på Rønne Stadion Nord den 31. august.

Aktuelle programmer på Play