Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

NB Bornholm vinder 6-0 over Midtbornholm

Rasmus Kristensen & co. vinder i Nexø første sæt med 6-0, i den bornholmske play-off om en plads i Københavnsserien i fodbold.
NB Bornholm må være klar til en ny sæson i Københavnsserien.
Ellers skal der onsdag i næste uge, på Aakirkeby Stadion, ske midtbornholmske mirakler!

NB Bornholm viste offensiv fodbold fra start, i aftenens første play-off mod Bornholmsmestrene Midtbornholm.

Et kvarter inde i kampen på det lækre græstæppe i Nexø, scorede den blot 16-årige centerforward, Rasmus Kristensen, til 1-0 for de gulblusede fra NB Bornholm.

Polske Lukasz Mlynarskis skruede indlæg fra venstre side blev headet på mål af polske Kacper Stukonis - Midtbornholms polske målmand, Piotr Sochaszewski, parerede - men Rasmus Kristensen var klar på riposten, så 1-0.

Efter 20 minutters spil var Midtbornholms hængende angriber, Frederik Madsen, centimeter fra at udligne, på et skruet frispark, fra kanten af buen udenfor straffesparksfeltet.

Et kvarter senere kom NB Bornholm på 2-0, efter et 'norsk angreb' i 2. sals højde. Stukonis sendte en høj, lang bold frem - Martin Andersen headede Rasmus Kristensen afsted mod mål, og fra kanten af feltet scorede den unge angriber med et fladt skud, via indersiden af stolpen.

Halvandet minut senere knækkede polske Marcin Mlynarski nok Midtbornholms drømme, da han kanonerede læderkuglen hårdt forbi Piotr Sochaszewski til 3-0.
To mål på 90 sekunder, som reelt lukkede kampen.

Kort før pausen sømmede tømrermesteren Martin Andersen første halvlegs sidste søm i, da han tæt inde foran mål scorede til 4-0.

Knapt et kvarter efter pausen blev det så 5-0, da Lukasz Mlynarski sendte et skruet hjørnespark til bageste stolpe, hvor Rasmus Kristensen headede bolden i nettet - tredje mål i kampen af teenageren i front!

Godt midtvejs inde i anden halvleg var det et midtbornholmsk selvmål, som gav NB Bornholm en sejr med tennis-cifrene 6-0.

Aktuelle programmer på Play